Έμιλυ Βαφειά: Η Τέχνη των «Παραισθήσεων» σε ένα λαμπερό κάλεσμα που συγκέντρωσε την αφρόκρεμα της κοσμικής ζωής (φωτό)

Η ταλαντούχα εικαστικός παρουσίασε τις νέες δημιουργίες

Μετά την έκθεσή της στο Μονακό πριν δύο χρόνια, η ταλαντούχα εικαστικός παρουσίασε τις νέες δημιουργίες της «Illusions», στην Αθήνα, σε ένα λαμπερό κάλεσμα που συγκέντρωσε την αφρόκρεμα της κοσμικής ζωής.

Η έκθεση πραγματοποιείται στον κήπο της κας Νινέττας Βαφειά, μητέρας του συζύγου της δημιουργού, Χάρη Βαφειά. Η κα Νινέττα Βαφειά έχει δημιουργήσει την προσωπική της Γκαλερί, όπου βρίσκεται η συλλογή της από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και σε αυτόν τον χώρο η συλλογή «Illusions» βρίσκει απόλυτα τον χώρο της. 

ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑ ΛΑΓΟΥΝΑΡΗ

Έμιλυ Βαφειά με τα αδέλφια της, Βασίλη και Κωνσταντίνο Λαγουνάρη

“Τα illusions είναι εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική που ήταν ο αρχικός μου τομέας γιατί είναι όλα τα έργα με σχήματα, και υπολογισμούς, ώστε να έχει το αποτέλεσμα της ψευδαίσθησης ότι κουνιέται το έργο όταν το κοιτάς” δηλώνει για τα γεμάτα ένταση έργα της.

Οι καλεσμένοι της δημιουργού ανταποκρίθηκαν όλοι προκειμένου να επιλέξουν κομμάτια, τόσο για τις προσωπικές τους συλλογές, όσο και για ευφάνταστα δώρα για τις γιορτές που πλησιάζουν.

Από τις πρώτες που έδωσαν το «παρών» ήταν η κα Μαριάννα Λάτση, όπως και η Μαριάννα Γουλανδρή, μαζί με την οποία συμμετέχουν ενεργά στην Επιτροπή «Elpida Youth».

 ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ, ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ

ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ-ΛΑΙΜΟΥ​​​​​​​

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν ακόμη:

Η Ταμάρα Ζέην, μέλος της γνωστής οικογένειας Λιβανέζων εφοπλιστών, η Τόνια Βασιλοπούλου, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «Saint George Lycabettus», καθώς και η εκκεντρική λάτρης της μόδας Ρόη Αποστολοπούλου, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με το total red look της.

ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ, ΤΑΜΑΡΑ ΖΕΗΝ

ΤΑΜΑΡΑ ΖΕΗΝ​​​​​​​

Στη μετά covid εποχή η τέχνη ανθεί, η Έμιλυ Βαφειά δημιουργεί και η κοσμική Αθήνα ανταποκρίνεται σε καλέσματα υψηλής αισθητικής που ανανεώνουν τη διάθεση και τους χώρους. Λίγο πριν η πόλη φορέσει τα χριστουγεννιάτικά της, ζει τις ωραιότερες «Ψευδαισθήσεις».

ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ, ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε όλες τιις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: Studio Panoulis

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ