Κι αν το όνομά σας ήταν ΑΒΓΔΕ & το επίθετο ΖΗΘΙΚ; - 12χρονος Ινδονήσιος ονομάζεται ABCDEF GHIJK (βίντεο)

Έγινε viral!

Ένα 12χρονο αγόρι από την επαρχία της Νότιας Σουμάτρας στην Ινδονησία έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο λόγω του παράξενου ονόματός του, αφού το παιδί λέγεται ABCDEF GHIJK!

Ναι, σωστά διαβάσατε, κάποιος όντως ονόμασε τον γιο του από τα πρώτα 11 γράμματα του αγγλικού αλφάβητου. Η περίεργη ανακάλυψη έγινε τυχαία όταν το 12χρονο αγόρι συμμετείχε σε μια ενέργεια για τον εμβολιασμό, την οποία διοργάνωσε η τοπική αστυνομία στην περιοχή Muara Enim.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας αρχικά θεώρησαν ότι το όνομα του αγοριού ήταν αστείο όταν το είδαν στη λίστα των ραντεβού, ωστόσο τους έκανε ακόμα περισσότερο εντύπωση όταν είδαν το όνομα, ABCDEF GHIJK και στην επίσημη ταυτότητά του παιδιού. Φωτογραφίες από τα έγγραφα του αγοριού  έγιναν viral στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα αφού ένας αστυνομικός το μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το Liputan6, ο μαθητής γυμνασίου είπε, ότι στην αρχή γελούσαν μαζί του και τον εκφοβίζουν λόγω του ασυνήθιστου ονόματος του, αλλά με τον καιρό είναι πλέον περήφανος γι' αυτό.

Παρόλα αυτά, τον αποκαλούν Adef, καθώς είναι πιο εύκολο να το θυμάται και να το προφέρει κανείς.

Ο πατέρας του αγοριού, Zulfahmi, είπε στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το odditycentral.com, ότι είχε προετοιμάσει το όνομα έξι χρόνια πριν από τη γέννηση του Adef, προσθέτοντας ότι ήταν φανατικός των σταυρόλεξων και ότι πάντα ονειρευόταν να γίνει συγγραφέας. 

Προφανώς του άρεσε τόσο πολύ το αγγλικό αλφάβητο που ήταν έτοιμος να ονομάσει το δεύτερο παιδί του «NOPQ RSTUV» και το τρίτο «XYZ». Ωστόσο η σύζυγός του δεν πρέπει να συμφώνησε με την ιδέα και έτσι οι επόμενοι δύο γιοι του ζευγαριού ονομάστηκαν τελικά Ammar και Attur.

Το πλήρες όνομα του 12χρονου είναι ABCDEF GHIJK Zuzu, με το τελευταίο μέρος να προέρχεται από τα ονόματα των γονιών του - Zuhro και Zulfahmi.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ