Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, ένταση και εμπόδια στη δράση μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Από σήμερα και μέχρι αύριο Πέμπτη σχηματίζονται κάποιες από τις πιο απαιτητικές όψεις της εβδομάδας ανάμεσα στον Ερμή, τον Άρη και τον Κρόνο. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μεγαλύτερη πίεση, ένταση και εμπόδια στη δράση μας. Ο Άρης είναι το γκάζι μας, η δράση μας, ενώ ο Κρόνος το φρένο, ο περιορισμός.

Πατώντας τα και τα δυο ταυτόχρονα, το όχημα δεν πάει πουθενά και αυτή η αίσθηση στασιμότητας θα είναι διάχυτη τουλάχιστον αυτές τις μέρες. Επειδή και οι δυο πλανήτες βρίσκονται στα ζώδια της παραδοσιακής διακυβέρνησης τους, ο Άρης στον Σκορπιό και ο Κρόνος στον Υδροχόο, νιώθουν ιδιαίτερα δυνατοί σε αυτές τις θέσεις και δεν είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν σε αυτή τη μάχη. 

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη είναι απαιτητική για όλους μας και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί, αλλά και να εξετάζουμε σε βάθος ό,τι μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μας εμποδίζει στη δράση μας. Για εσάς, οι όψεις Ερμή-Άρη-Κρόνου μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή και να πρέπει να αναθεωρήσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι πιο απαιτητική για το ζώδιο σας, καθώς δέχεστε την πολιορκία Ερμή-Άρη-Κρόνου αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο κυρίως. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα ή εμπόδια στη δουλειά προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι όψεις αυτές χρειάζονται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σχέσεων, είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Ερμής συναντά σε όψη τετραγώνου σήμερα τον Κρόνο και σε σύνοδο τον Άρη και δημιουργεί κάποια σύννεφα στη διάθεση σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία, τη δουλειά, όσο και την επικοινωνία με τους άλλους. Παρόλα αυτά, οι όψεις αυτές είναι μια χαρά αν δεν φοβάστε να κοπιάσετε και να έχετε υπό έλεγχο τις καθημερινές σας ρουτίνες. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ