Πέθανε η ραδιοφωνική παραγωγός Εύα Μπουντούρη σε ηλικία 40 ετών - Συνεργάτιδα του «Εν Λευκώ» (φωτό - βίντεο)

Μπήκε για ένα χειρουργείο προληπτικά, όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά. 

Θλίψη σκόρπισε με τον θάνατό της, η Εύα Μπουντούρη, ραδιοφωνική παραγωγός του «Εν λευκώ». Έφυγε σε ηλικία μόλις 40 ετών. 

Τη είδηση έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσω της εκπομπής της ''Happy Day''.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Χθες ήμουν σε μία άλλη διάθεση, μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό μου και η κουμπάρα μου και αδελφική μου φίλη με ενημέρωσε τελικά ότι η αδερφή της έχασε τη μάχη για τη ζωή. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που πιθανότατα σας έχει συντροφεύσει πολλές φορές στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο μέσα από το ραδιόφωνο… Γιατί η Εύα Μπουντούρη ήταν η φωνή του Εν Λευκώ τα τελευταία 15 χρόνια. Ήθελα για ένα δύο λεπτά να της πω ένα αντίο μέσα από εδώ.

Η Εύα ήταν πάντα ένα πολύ φωτεινό πλάσμα. Εμείς μεγαλώσαμε μαζί. Εκείνη στην Κυψέλη, εμείς στα Άνω Πατήσια. Η αδερφή της Αλεξάνδρα ήταν εκείνη που μας πάντρεψε. Έχουμε κάνει πολλή παρέα ως παιδιά, με την αδερφή της πιο πολύ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε γιατί το κορίτσι μπήκε για ένα χειρουργείο προληπτικά για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας και δεν πήγε καλά. Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν αφορούν και τον πολύ κόσμο. Το σίγουρο είναι ένας άγγελος στον ουρανό… Το σίγουρο είναι πως κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πως όλα κρέμονται από μία κλωστή και επειδή χθες όταν έμαθα την είδηση… Ένα κορίτσι 40 χρονών…

Να λέτε όλα αυτά τα σ’ αγαπώ που νιώθετε, να μην τα ξεχνάτε. Να ζείτε την κάθε μέρα. Η Εύα Μπουντούρη σαν αερικό που ήταν είχε όλες αυτές τις ανησυχίες… Τι να πω δεν ξέρω…» είπε συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

H ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού

 

Facebook/En Lefko 87.7

Ο ραδιοφωνικός σταθμός En Lefko με θλίψη αποχαιρετά τη συνεργάτιδά του.

«Ο En Lefko 87.7 και η οικογένεια της Frontstage Entertainment αποχαιρετούν την Εύα Μπουντούρη.

Με μεγάλη μας λύπη, μοιραζόμαστε μαζί σας την απώλεια της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Εύας Μπουντούρη. Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους.

Αληθινή, μοναδική, φωτεινή και πάντα αξιαγάπητη – έτσι θα τη θυμόμαστε».

Όταν η Εύα Μποντούρη μιλούσε για την μεγάλη της αγάπη. Το ραδιόφωνο!

 

 

 

Τα Culture in Crisis sessions της είχε πάρει συνέντευξη το 2017. Εκεί μίλησε για την μουσική  το ραδιόφωνο και το σινεμά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ