Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η οποιαδήποτε απόπειρα συμφωνίας μπορεί απλά να είναι χάσιμο χρόνου

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Τις πρωινές ώρες έχουμε την ακριβείας όψη τετραγώνου του Άρη με τον Κρόνο, μια από τις ζόρικες όψεις που επηρεάζουν σε αυτή την εβδομάδα. Στην πορεία η Σελήνη θα κάνει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο, σχηματίζοντας το πρώτο τέταρτο της φάσης της και δημιουργώντας τάση να είμαστε πεισματάρηδες στις απόψεις μας, χωρίς να θέλουμε να κάνουμε στο ελάχιστο πίσω.

Έτσι η οποιαδήποτε απόπειρα συμφωνίας μπορεί απλά να είναι χάσιμο χρόνου.

Ευτυχώς το απόγευμα η Σελήνη συναντά τον Δία και μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε ικανοποίηση και χαρά εκεί που δεν το περιμένουμε. Τις απογευματινές ώρες ευνοούνται νομικές υποθέσεις, διαπραγματεύσεις, θέματα σπουδών, επικοινωνίας, μάρκετινγκ, εμπορικών δοσοληψιών, συζητήσεων και συσκέψεων.

ΚΡΙΟΣ

Οι πρωινές ώρες είναι αρκετά πιο δύσβατες. Αν έχετε όμως ένα σημαντικό θέμα που χρειάζεται επίλυση και έχετε κολλήσει χωρίς να μπορείτε να σκεφτείτε κάτι, απευθυνθείτε είτε στους συνεργάτες είτε στους φίλους σας και είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι θα βρείτε την επιθυμητή λύση.

Το να σπάτε το κεφάλι σας μόνοι δεν ενδείκνυται σε μια μέρα σαν τη σημερινή. Το απόγευμα που η Σελήνη συναντά τον Δία, βοηθά να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στον επαγγελματικό σας κύκλο, να νιώσετε τη στήριξη ατόμων που είναι σύμμαχοι και υποστηρικτές σας και να έχετε θετικά αποτελέσματα στους κοινούς στόχους σας. Φυσικά πρέπει κι εσείς να στηρίξετε και να βοηθήσετε από την πλευρά σας τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα ξεκινά πιο απαιτητικά, καθώς Άρης και Κρόνος συγκρούονται σε ακριβείας όψη τετραγώνου τα ξημερώματα της Πέμπτης και στη συνέχεια η Σελήνη σχηματίζει το πρώτο τέταρτο της, κοντράροντας τον Ήλιο.

Έτσι τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα η δουλειά ή οι όποιες υποχρεώσεις σας, απαιτούν τη μερίδα του λέοντος από την ενέργεια και την προσοχή σας. Πολύ πιο άνετο το απόγευμα με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Δία, αν θέλετε να δείτε τα μελλοντικά σας επαγγελματικά πλάνα.

Εκμεταλλευτείτε αυτή τη θετική συγκυρία και στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με έναν προϊστάμενο ή κάποιο άτομο που έχει λόγο για τη δουλειά σας, προκειμένου να του εξηγήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε και να παρουσιάσετε ένα σχέδιο δράσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρωί ξεκινά λίγο πιο άτονα με την ακριβείας όψη Άρη-Κρόνου και πιθανώς να αντιμετωπίζετε με «βαριά» καρδιά την απόφαση να πάτε στη δουλειά ή να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Στην πορεία ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες διαφορές στις απόψεις με τους συνεργάτες σας, αλλά αν βλέπετε ότι η συζήτηση πάει για ναυάγιο καλύτερα μην επιμείνετε.

Το απόγευμα, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο συναντά τον Δία σε σύνοδο, σας βοηθά να σημειώσετε πρόοδο τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών. Μάλιστα επειδή το υπόλοιπο της εβδομάδας είναι αρκετά ομιχλώδες, θα σας πρότεινα να αξιοποιήσετε τις απογευματινές ώρες αν έχετε κάποια σημαντική συνάντηση ή τηλεφώνημα που πρέπει να κάνετε, είτε σε σχέση με τα επαγγελματικά, τα θέματα σπουδών, είτε ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ