Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το στοίχημα της ημέρας είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία & την ηρεμία μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη από τον Κριό θα σχηματίσει την τελευταία της όψη με τον Πλούτωνα και θα βγει σε φάση κενής πορείας από τις 17:51 μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης που θα περάσει στον Ταύρο.

Η σημερινή μέρα φέρει όμως και την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα που μας κάνει να νιώθουμε πιεστικά την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας, θέλοντας να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε δεν μας αρέσει και δεν επιθυμούμε, όμως καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αυτή τη στιγμή, τελικά όλο αυτό δημιουργεί θυμό και ατμόσφαιρα έντασης. 

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι είστε αποφασισμένοι να λύσετε τα όποια προβλήματα ή θέματα έχετε σήμερα, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, οι λύσεις φαίνεται ότι δεν έρχονται εύκολα και τελικά δημιουργείται περισσότερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας. Πιθανώς με τις σημερινές Πλουτώνιες όψεις να νιώθετε ότι ένα άτομο παίζει λίγο με το νευρικό σας σύστημα ή προσπαθεί να ρίξει κάπως την αυτοπεποίθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Κριό και έντονες Πλουτώνιες όψεις. Έτσι η μέρα μπορεί να ξεκινά έχοντας στο μυαλό σας ένα πρόγραμμα ή συγκεκριμένα πράγματα που θέλετε να κάνετε και μετά να αλλάξετε ρότα, διότι σκεφτήκατε κάτι άλλο. Και μολονότι η συμπεριφορά σας είναι σταθερή σε γενικές γραμμές, τελικά να εκπλήξετε τους άλλους γύρω σας με την παρόρμηση σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βιασύνη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, ιδίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και την εξέλιξη της καριέρας σας. Όμως ούτε η Ρώμη χτίστηκε σε μια μέρα, ούτε μια καριέρα χτίζεται σε μια μέρα. Σταματήστε να αγωνιάτε και να αγχώνεστε και κοιτάξτε να είστε πιο πρακτικοί στους καθημερινούς σας στόχους, χωρίς να βαραίνετε το μυαλό και την ψυχή σας με προσδοκίες.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ