Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Νοεμβρίου είναι η Τετάρτη, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα, καθώς ολοκληρώνεται η αντίθεση (όψη έντασης) του Άρη στην πορεία του στον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη αντιπαραθέσεων, πόλωσης, πίεσης και βίας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο κάνοντας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών προτεραιότητα της μέρας. Όμως η Τετάρτη έρχεται και με μια όψη πίεσης, την αντίθεση ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ίσως κάτι δείτε το οποίο να σας εκνευρίσει, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να αρχίσετε να λέτε από δω κι από κει τις σκέψεις σας που αφορούν άλλους, χωρίς να σιγουρέψετε ότι έχετε σωστή άποψη ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια έντονα κυκλοθυμική μέρα για σας είναι η Τετάρτη με τη Σελήνη στο ζώδιο σας, αφού από τη μια δεν θέλετε ίσως πολλά-πολλά με τους άλλους, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες κι επιδιώξεις κι από την άλλη η αντίθεση Άρη-Ουρανού σας ζορίζει με θέματα που αφορούν είτε σε μια σχέση προσωπική είτε επαγγελματική. Περισσότερο επηρεάζεστε όσοι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Ταύρου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με εξαίρεση τους γεννημένους από τις 10 μέχρι τις 14 μοίρες του ζωδίου των Διδύμων ή του ωροσκόπου στους Διδύμους που ενδεχομένως έχετε κάποια επαγγελματικά θέματα ή και θέματα υγείας να σας απασχολούν πιεστικά και να σας προκαλούν στρες, οι υπόλοιποι Δίδυμοι θα είστε λιγότερο πιεσμένοι. Όσοι επηρεάζεστε από την όψη προσέξτε τη σύνδεση μεταξύ αυτών που σκέφτεστε και της υγείας σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ