Αυτά είναι τα τρια ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2022

Ο Κρόνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Υδροχόο

Όχι ότι και κάποια άλλα ζώδια δεν θα έχουν διάφορα θέματα μέσα στο 2022, αλλά τα συγκεκριμένα 3, είναι αυτά που θα χρειαστεί να δείξουν μεγαλύτερο θάρρος και κουράγιο.

Και για να το δικαιολογήσουμε, αρκεί να αναφέρουμε ότι ο Κρόνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Υδροχόο και με δεδομένη την παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο, θα δημιουργηθούν αρκετές δυσκολίες και εμπόδια. Διάβασε παρακάτω αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά που θα δοκιμαστούν.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες ήδη έχουν πάρει μια... γεύση από το τι τους περιμένει. Δεν θα είναι λίγα τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν στις σχέσεις τους, ενώ θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να τους βάλουν αρκετές τρικλοποδιές και να τα προσγειώσουν άτσαλα και στον επαγγελματικό τους χώρο. Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω, το καλύτερο που έχουν να κάνουν, είναι να εμπιστευτούν τις ικανότητές τους, να επιδείξουν θάρρος και τόλμη και κυρίως να μη βασίζονται σε άλλους. Αλλαγές σίγουρα θα υπάρξουν που θα τα επηρεάσουν, ίσως έρθει και το τέλος ενός δεσμού, συνεργασίας ή συνεταιρισμού, όμως θα πρέπει όλα αυτά να τα δουν σαν μια ευκαιρία για να κάνουν το δικό τους απολογισμό και να διορθώσουν λάθη του παρελθόντος, που είχαν αυτό το αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όπως όλα δείχνουν, εξίσου πολύπλοκα θα είναι τα πράγματα και για τους Σκορπιούς, αφού η τύχη δε θα είναι με το μέρος τους όσον αφορά στα οικογενειακά τους ή θέματα σπιτιών κι ακινήτων, αλλά και στις σχέσεις τους. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αποφύγουν ριψοκίνδυνες κινήσεις, να βάλουν όρια και ταυτόχρονα να προσπαθήσουν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα χρόνων, δείχνοντας αποφασιστικότητα και λιγότερο απολυτότητα. Αν κάτι πάει στραβά καιρό τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να το τελειώσουν και να βάλουν πλώρη για καινούργια πράγματα, σύμφωνα με το atrology.gr. Σίγουρα δε θα είναι εύκολο, αφού απαιτείται και ρεαλισμός και συναισθηματική αποστασιοποίηση, όμως μόνο έτσι θα βγουν νικητές.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο, οι Ταύροι ίσως νιώσουν όλα τους τα σχέδια να περιορίζονται ή να σταματούν και να μην μπορούν να κάνουν τίποτα για αυτό. Κάθε βήμα προς την επίτευξη ενός στόχου τους, θα τους κάνει να αισθάνονται μεγαλύτερη αστάθεια. Η καλύτερη επιλογή τη δεδομένη στιγμή, είναι να αφήσουν τα μεγαλόπνοα και φιλόδοξα πλάνα, πραγματοποιώντας πολύ μικρά και καλά υπολογισμένα βήματα. Τα εμπόδια θα είναι αρκετά κυρίως στο κομμάτι της καριέρας τους, ερχόμενα ίσως και από άτομα στα ανώτερα κλιμάκια, ενώ ας μην αποκλείουν και το "κλείσιμο" μιας επιχείρησης ή δουλειάς ή το "ρίξιμό" τους από μια θέση, που με κόπο κατάφεραν να κατακτήσουν. Εν τούτοις, με τον Ουρανό στο ζώδιό τους ίσως είναι η ευκαιρία για να αλλάξουν νοοτροπία και να μπουν σε μια άλλη εποχή, όπου τα γρήγορα αντανακλαστικά και η προθυμία να δοκιμαστούν πρωτότυπες τακτικές και ιδιαίτεροι μεθόδοι κρίνεται απαραίτητο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ