Η σύζυγος του Alec Baldwin -Hilaria για "τη σκοτεινή χρονιά" & την τραγωδία: "Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω" (φώτο- βίντεο)

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους διαδικτυακούς της φίλους

Η Hilaria Baldwin έκανε "flash back" σε  μια δύσκολη χρονιά ενώ εξέφρασε τις ευχές της για την ημέρα των Ευχαριστιών.

Σε ανάρτηση της στο Instagram, η σύζυγος του Alec Baldwin, ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τις κόρες της να παίζουν καθώς κάνουν τα ψώνια στο super-market.

Στη λεζάντα μιλάει για μια "γεμάτη προκλήσεις" χρονιά , και ευχαριστεί τους διαδικτυακτούς της φίλους που τη στήριξαν , όταν αποφάσισε να σταθεί δίπλα  στον σύζυγο της στην υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος που στοίχησε τη ζωή στην Halyna Hutchins, στα γυρίσματα της ταινίας "Rust".

H Hilaria και ο Alec Baldwin έχουν 6 παιδιά : Δύο κόρες,  την Carmen Gabriela, 8 ετών  κα την María Lucía Victoria, 9 μηνών και τέσσερις γιους: Τον Rafael Thomas, 6 ετών , τον Leonardo Ángel Charles, 5 ετών, τον Romeo Alejandro David, 3 ετών, και τον Eduardo "Edu" Pao Lucas, 13 μηνών.

 

 

"Δεν θα ανεβάσω σήμερα φωτογραφία όλης μου της οικογένειας. Στο βίντεο βλέπετε την Carmen και την  Marilu να χορεύουν στο σούπερ μάρκετ. Θέλω να σας πω πόσο ευγνώμων νιώθω απέναντι σας. Αυτή ήταν μια γεμάτη προκλήσεις χρονιά. 

Ξέρω για πολλούς μα, πάρα πολλούς από εμάς. Αλλά θα μιλήσω μόνο για την προσωπική μου εμπειρία τώρα. Μερικές φορές πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω. Θέλω να ξέρετε πόσο με βοηθήσατε σε μερικές πολύ σκοτεινές στιγμές.

Γνωρίζοντας ότι είστε εκεί ένιωθα άνεση. Ναι, τα παιδιά μου, ο άντρας μου , η οικογένεια μου και μερικοί στενοί φίλοι είναι πολύτιμοι. Αλλά εσείς...... δεν μπορώ να σας το εκφράσω αυτό κατά πρόσωπο, λόγω της φύσης των Social Media, και του πόσο μακριά είμαστε. 

Θέλω τόσο πολύ να ξέρετε και να καταλάβετε πόσο ευγνώμων είμαι σε εσάς κάθε μέρα. Μου λείπει η επικοινωνία μας στο chat και στο δίχτυ ασφαλείας της κοινότητας μας. Ελπίζω να ξαναβρεθούμε εκεί. 

 

 

Ένα πράγμα που με δίδαξαν αυτές οι δυσκολίες είναι να λέω "σ' αγαπώ" περισσότερο. Πιστεύω τελικά ότι όλα γίνονται γι' αυτό. Λοιπόν σας αγαπώ πολύ με όλη την ευγνώμωνα ψυχή μου. Ευτυχισμένη μέρα των Ευχαριστιών", έγραψε στη λεζάντα.

 

 

Στις 21 Οκτωβρίου στα γυρίσματα της ταινίας Rust στη Santa Fe στο Νέο Μεξικό , το όπλο που κρατούσε ο Alec Baldwin , εκπυσοκρότησε και μια σφαίρα αληθινή που βρισκόταν μέσα, σκότωσε την Halyna Hutchins.

Η Hilaria Baldwin πρόσφατα μίλησε για τις επιπτώσεις που είχε το τραγικό δυστύχημα στην ανατροφή των παιδιών της. 

 

 

"Το να φροντίσουμε σαν γονείς τα παιδιά μας ήταν πολύ δύσκολο μετά από αυτό. Σήμερα μαζευτήκαμε για να τους δώσουμε μια γιορτή," είχε γράψει τον περασμένο μήνα στη διάρκεια του Halloween.

 

 

Ενώ οι αρχές διερευνούν ακόμα τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος μια πηγή δήλωσε στο People ότι ο Alec Baldwin στηρίζεται στη γυναίκα , στα παιδιά και στην 26χρονη κόρη του  Ireland , την οποία απέκτησε με την Κιμ Μπάσινγκερ για να το ξεπεράσει.

 

 

«Είναι μια τόσο αδιανόητη τραγωδία και η θλίψη και το τραύμα για αυτόν είναι αφόρητα», είπε η πηγή. "Ο Άλεκ είναι ακόμα σε σοκ και η καρδιά του είναι εντελώς ραγισμένη. Κάνει ό,τι μπορεί για να αντεπεξέλθει και στηρίζεται στην Hilaria και τα παιδιά για υποστήριξη.", είπε η πηγή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ