Θρήνος για τον θάνατο της Παρθένας Κουτμερίδου: Τι λέει ο γυναικολόγος της 38χρονης που έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό (βίντεο)

Ήταν κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Λευτέρης Αβραμάκης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό της 38χρονης η οποία ήταν έγκυος όταν μπήκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να πα΄ρουν το μωρό με καισαρική.

Ειδικότερα έγραψε στο Facebook για τον χαμό της δικηγόρου: «Πραγματικά συγκλονισμένος από τον αδόκητο χαμό της κόρης του φίλου και πρώην Βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη . Η Παρθένα πάλεψε  γενναία όλο αυτό το διάστημα για την ζωή της,  νοσηλευόμενη επί 40 περίπου ημέρες διασωληνωμένη  σε νοσοκομείο της θεσσαλονίκης,  αφότου νόσησε  με Covid και άφησε σήμερα δυστυχώς την τελευταία της πνοή.

Μια νέα κοπέλα, αξιόλογη δικηγόρος, σύζυγος και μητέρα ενός παιδιού που δυστυχώς δεν πρόλαβε να  δει, αφού οι γιατροί το έφεραν στη ζωή όταν αυτή έδινε τη μάχη της  ζωής, αφού νόσησε και νοσηλεύτηκε έγκυος. Δυστυχώς μετά την μητέρα της Ελπίδα που έφυγε νωρίς από την επάρατη νόσο ,σήμερα μας αποχαιρετά άδικα  για το μεγάλο ταξίδι, ακόμη νεότερη  και η Πάττυ. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για ένα γονιό που χάνει το παιδί του. Τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια,  καλό κουράγιο και  δύναμη  στο φίλο Στάθη , το Θοδωρή ,τον συζυγό της και όλους τους δικούς της ανθρώπους».

 

 

Τι είπε ο γυναικολόγος της αδικοχαμένης Παρθένας Κουτμερίδου 

Η 38χρονη δεν είχε εμβολιαστεί ακόμα αφού περίμενε να γεννήσει πρώτα, ενώ διαγνώστηκε με Covid-19 στον έβδομο μήνα της κύησής της. Οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και έδιναν μάχη για να τεθεί εκτός κινδύνου η μητέρα.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο γυναικολόγος της άτυχης δικηγόρου, ρίχνει ευθύνες στον σύζυγο και τον πνευματικό της για την απόφαση να μην εμβολιαστεί.

«Τη συμβούλεψα να κάνει εμβόλιο, και αυτή και ο σύζυγός της, από την πρώτη στιγμή. Είμαι φανατικά υπέρ του εμβολιασμού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επανειλημμένα και φορτικά, προσπάθησα να πείσω αυτήν τη γυναίκα, που δεν ήταν μόνο πελάτισσα αλλά και πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά, από ό,τι καταλαβαίνω, ο σύζυγός της ο οποίος είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, αυτός και η οικογένειά του, την απέτρεψαν από το να εμβολιαστεί, πιθανώς και λόγω κάποιου πνευματικού».

Ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου σημειώνει ότι η παρότρυνση της γυναίκας για τον εμβολιασμό της έγινε πολλές φορές, και μάλιστα παρουσία μαρτύρων, ενώ από ένα σημείο και μετά ο σύζυγός της δεν πήγαινε μαζί στις εξετάσεις της καθώς διαφωνούσε με τον γυναικολόγο.

 

 

«Φτάσαμε σε ένα σημείο που σύζυγός της δεν ερχόταν γιατί ήταν παρεξηγημένος μαζί μου γιατί επέμενα να κάνουν το εμβόλιο. Αυτή είναι η αλήθεια, έχω το θάρρος της γνώμης μου. Από την στιγμή που η ελληνική εταιρεία μαιευτικής κοινοποίησε τη σύσταση ότι οι έγκυες πρέπει να εμβολιαστούν, έχω συστήσει σε όλες τις έγκυες να κάνουν εμβόλιο».

Όπως σημειώνει ο γυναικολόγος, οι κινήσεις του πνευματικού της οικογένειας είναι άκρως ύποπτες, καθώς σε συνδυασμό με τις απόψεις του συζύγου της, την οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα.

«Υποπτεύομαι ότι ο πνευματικός της είναι αυτός που υποκίνησε και τον άντρα της. Δεν ξέρω πως εμφανίστηκε η φημολογία ότι ο γιατρός της της είπε να μην κάνει εμβόλιο. Εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό, το αντίθετο», καταλήγει ο γιατρός.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ