Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H ημέρα μας κάνει ανήσυχους, αλλά και αρκετά βιαστικούς στα συμπεράσματα μας ή επιπόλαιους στη δράση μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα; 

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 14:12, αλλά μεγάλο μέρος της πορείας της θα βρίσκεται σε φάση κενόδρομη. Η τελευταία της όψη πριν μπει σε φάση κενής πορείας θα είναι ένα τετράγωνο με τον Δία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, τον κυβερνήτη πλανήτη της αυριανής έκλειψης, μας κάνει κάπως ανήσυχους, αλλά και αρκετά βιαστικούς στα συμπεράσματα μας ή επιπόλαιους στη δράση μας. 

ΚΡΙΟΣ

Από το μεσημέρι κι έπειτα φυσά αέρας ανανέωσης με τη Σελήνη στον Τοξότη, που σας προσκαλεί να ανοίξετε τα φτερά σας, τους ορίζοντες σας και να πάτε όσο πιο μακριά μπορείτε. Η έκλειψη δεν είναι τόσο δύσκολη για το δικό σας ζώδιο, εκτός αν έχετε άλλους πλανήτες σε μεταβλητά ζώδια που μπορεί να σας ζορίσουν περισσότερο.

Είναι η στιγμή να εξετάσετε τα όνειρα σας, τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, να δείτε θέματα που αφορούν σπουδές, σεμινάρια, τα επαγγελματικά σας σχέδια, την εξέλιξη σας και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την αυριανή έκλειψη σε ένα ιδιαίτερο, πιο εσωτερικό, πιο συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, μπορεί να νιώσετε ότι έρχονται στην επιφάνεια διάφορα άγχη, καταπιεσμένα συναισθήματα, πιθανώς και αγωνίες για το μέλλον. Από την άλλη, μπορεί το μέλλον των οικονομικών σας να σας δημιουργεί όλες αυτές τις ανησυχίες για την επόμενη μέρα, το οποίο είναι λογικό κάτω από τις ασταθείς συνθήκες που βιώνουμε. Προσπαθήστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και έχετε πίστη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυριανή έκλειψη, που επηρεάζει από σήμερα ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές τις σχέσεις. Σημαντική είναι και η σχέση με τον δικηγόρο, με τον λογιστή μας, με τους ανθρώπους που μας προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ