Η καλλονή Tyra Banks έγινε 48 & μας λέει: «Είμαι πιο γεμάτη, αλλά και το μυαλό μου γέμισε» - το θετικό μήνυμα (φωτό)

«Χρόνια πολλά σε όλους τους Τοξότες εκεί έξω»

Τα γενέθλιά της είχε στις 4 Δεκεμβρίου η Tyra Banks, που ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με μαγιό και έστειλε ένα θετικό μήνυμα για το σώμα που αλλάζει.

«Είναι τα γενέθλιά μου και κάθε χρόνο το σώμα μου συνεχίζει να αλλάζει. Το σώμα μου είναι πιο γεμάτο και το ίδιο είναι και το μυαλό μου. Χρόνια πολλά σε όλους τους Τοξότες εκεί έξω.

Εις υγείαν του να μεγαλώνουμε μαζί, με πάνω από έναν τρόπο» έγραψε στην ανάρτησή της το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια του Dancing with the Stars.

Φωτογραφίες: Instagram

Στις εικόνες την βλέπουμε να φοράει ένα ολόσωμο με λουλούδια το οποίο αναδεικνύει τις καμπύλες της.

 Τηλεοπτική προσωπικότητα, παραγωγός, επιχειρηματίας, ηθοποιός, μοντέλο, συγγραφέας και περιστασιακή τραγουδίστρια, η Tyra Banks γεννήθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling όταν ήταν 15 ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

Ήταν η πρώτη αφροαμερικανίδα που έγινε εξώφυλλο στα περιοδικά GQ και Sports Illustrated Swimsuit Issue, στα οποία εμφανίστηκε τρεις φορές. Ήταν άγγελος της Victoria's Secret από το 1997 έως το 2005, ενώ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ήταν ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.

Ξεκίνησε την υποκριτική στην τηλεόραση το 1993 στην σειρά The Fresh Prince of Bel-Air και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο στην ταινία Higher Learning το 1995. Το 2000 πρωταγωνίστησε στο Life-Size του Disney Channel και στο Coyote Ugly. Είχε μικρούς ρόλους στην ρομαντική ταινία Love & Basketball (2000) και στην ταινία τρόμου Halloween: Resurrection (2002) ενώ εμφανίστηκε και στις τηλεοπτικές σειρές Gossip Girl και Glee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

Το 2003, η Bnaks δημιούργησε και ξεκίνησε να παρουσιάζει το ριάλιτι σόου America's Next Top Model, στο οποίο ήταν μια εκ των παραγωγών και το οποίο παρουσίασε για τις πρώτες 32 σεζόν μέχρι την ακύρωση του ριάλιτι τον Οκτώβριο 2015.

Παρέμεινε εκτελεστικός παραγωγός και όρισε την Rita Ora ως οικοδέσποινα του 23ου κύκλου προτού αναλάβει η ίδια την παρουσίαση στον 24ο κύκλο. Ήταν η συνδημιουργός του True Beauty και είχε το δικό της talk show, The Tyra Banks Show, που προβαλλόταν από το The CW για πέντε σεζόν και κέρδισε δυο βραβεία Daytime Emmy στην κατηγορία Καλύτερου Ενημερωτικού Talk Show. Για δυο μήνες ήταν η συν-οικοδέσποινα του talk show FABLife. Το 2017, η Μπανκς αντικατέστησε τον Nick Cannon στην παρουσίαση του America's Got Talent για την 12η σεζόν.

Το 2010, κυκλοφόρησε ένα νεανικό μυθιστόρημα με τον τίτλο Modelland, που βασίστηκε στην ζωή της ως μοντέλο. Κατέκτησε την πρώτη θέση στην λίστα του The New York Times Best Seller το 2011.

Η  Bnaks είναι μια από τις τέσσερις αφροαμερικανίδες και επτά γυναίκες που έχουν μπει στην λίστα με τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως από το περιοδικό Time. Είναι επίσης μια από τα δεκαεπτά μοντέλα που έλαβαν τον τίτλο Legendary Supermodel από το MODELS.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ