Το εορταστικό gala της Lifeline: Η Βίκυ Καγιά παρουσιάστρια, ο Χατζηγιάννης τραγούδησε - οι ευχές της πριγκίπισσας Αικατερίνης (φωτό & βίντεο)

Σκοπός η υποστήριξη του νεογνολογικού τμήματος του Γ.Ν «Έλενα Βενιζέλου»

Η Βίκυ Καγιά καλωσίορισε τους καλεσμένους και παρουσιάσε την χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση του Lifeline Hellas, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». 

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ενώ σκοπός ήταν η υποστήριξη του νεογνολογικού τμήματος του Γ.Ν «Έλενα Βενιζέλου».

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην σελίδα της στο Instagram το μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της, με αφορμή την εκδήλωση, στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει μποστά από το χριστουγεννιάιτκο δέντρο φορώντας ένα υπέροχο λευκό φόρεμα Costerellos, πέδιλα από Gianvito Rossi και κοσμήματα Kessaris.

Φωτογραφίες: Instagram

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και η Ελληνίδα πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας οι οποίοι έστειλαν τις ευχές τους. 

 

 

 

 

Στο χριστουγεννιάτικο event του Lifeline Hellas τραγούδησε και ο μαναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης.

 

 

Η Lifeline Hellas είναι ένας ανθρωπιστικός οργανισμός υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας της Διαδόχου Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας που ιδρύθηκε στην Αθήνα.

Η πριγκίπισσα  ίδρυσε την ανθρωπιστική οργάνωση Lifeline το 1993 στο Λονδίνο και στη συνέχεια στην Αθήνα, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και το Τορόντο, οι οποίοι συνεργάστηκαν με το ίδρυμα του «Ιδρύματος HRH Crown Princess Katherine Foundation» στο Βελιγράδι.

Η Lifeline Hellas παρέχει υποστήριξη μόνο στην Ελλάδα όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες λόγω της δύσκολης κατάστασης τώρα με την υποστήριξη όλων των γραφείων της Lifeline. Μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες των οργανισμών είναι η προσφορά ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η υποστήριξη παιδικών ιδρυμάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ