Γενέθλια είχε η σικ μητέρα της Τατιάνας Μπλάτνικ: Η madame Marie Blanche σε χορευτικές στιγμές (φωτό & βίντεο)

Της έχει μεγάλη αδυναμία!

Τα γενέθλια της αγαπημένης της μητέρας Marie Blanche γιόρτασε η Τατιάνα Μπλάτνικ που ανέβασε στο Instagram σχετικές φωτογραφίες, αλλά και ένα βίντεο.

«Χρόνια πολλά στον φύλακα άγγελό μου, την καλύτερή μου φίλη, τη μητέρα μου, τον βράχο, το φως και τα ταξίδια μου! Αυτό το Σαββατοκύριακο σε γιορτάζω με όλους τους τρόπους - το αβίαστο στιλ σου, τον ξυπόλητο χορό στην παραλία μέχρι το alpine chic, τα temezcals και τα φορέματα - είσαι πάντα λαμπερή.

Ευχαριστώ τα τυχερά μου αστέρια που με έφεραν σε αυτή τη ζωή ως κόρη σου και μου αρέσει να κάθομαι αναπαυτικά και να σε βλέπω να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και να το φωτίζεις. Συνέχισε να το κάνεις. Συνέχισε να χορεύεις και να λάμπεις.

Χρόνια πολλά Μαμά - Ακολουθούν πολλές ακόμη περιπέτειες Θέλμα - (και ναι, αυτή η ανάρτηση έχει καθυστερήσει μια μέρα, αλλά είναι το Σαββατοκύριακο των γενεθλίων σου και σου αξίζει να σε γιορτάζουν καθημερινά!) feliz cumpleaños mamasita, te quiero! Σε αγαπώ περισσότερο» έγραψε στην ανάρτησή της η σύζυγος του πρίγκιπας Νικόλαου.

Φωτογραφίες: Instagram

Στις εικόνες βλέπουμε την πάντα κομψή μητέρα της σε στριγμιότυπα από το παρελθόν αλλά και το σήμερα, ενώ σε άλλες ποζάρει μαζί με την αγαπημένη της κόρη. Ακόμα η Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία αγαπά επίσης πολύ τον χορό, δημοσίευσε ένα βίντεο με την Marie Blanche να χορεύει.

Δείτε το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Η Τατιάνα γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 και είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ - ο οποίος έφυγε από την ζωή όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί - και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας. Έχει επίσης έναν αδερφό τον Boris Blatnik.

πό την πλευρά της μητέρας της, είναι εγγονή της Κόμισσας Ελίνκα φον Άϊνζιντελ, απογόνου του Γουλιέλμου Β΄ εκλέκτορα της Έσσης. Το 1986, όταν η Τατιάνα ήταν έξι ετών, ο πατέρας της πέθανε και, σύντομα, η μητέρα της παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αττίλιο Μπρίλεμπουργκ.

Από την ηλικία των τριών ετών της, μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Ελβετία. Για δώδεκα περίπου χρόνια παρέμεινε εσώκλειστη στο Κολλέγιο Έιγκλον του χωριού Βιλάρ συρ Ολόν της Ελβετίας. Στα δεκαοκτώ της χρόνια μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Τζώρτζταουν της Ουάσινγκτον.Το 2003 αποφοίτησε από αυτό με πτυχίο στην κοινωνιολογία και επέστρεψε στην Ελβετία για να σπουδάσει δημόσιες σχέσεις.

Από το 2006 ως τον Ιούλιο του 2010 εργαζόταν στο πλευρό της σχεδιάστριας ρούχων Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, έχοντας το ρόλο της οργανώτριας εκδηλώσεων και των δημοσίων σχέσεων.

Η Τατιάνα γνώρισε τον πρίγκιπα Νικόλαο της Ελλάδας το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέση, με την Τατιάνα να βρίσκεται επίσημα δίπλα στον Νικόλαο τα επόμενα χρόνια.[1] Το 2004, τον συνόδευσε στο στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας και πανηγύρισε μαζί του την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ