Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Συσσοβίτης, Δωροθέα Μερκούρη στην πρεμιέρα της παράστασης του Στάνκογλου (φωτό & βίντεο)

Τα διάσημα πρόσωπα που βρέθηκαν στο θέατρο Εμπορικόν

Πολλά ήταν τα διάσημα πρόσωπα που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Killer Joe» στο Θέατρο Εμπορικόν.

Ο Γιάννης Στάνκογλου, στην πρώτη σκηνοθετική του απόπειρα, μεταφέρει επί σκηνής και πρωταγωνιστεί, στο «Killer Joe» με τους Κώστα Νικούλι, Ναταλία Σουίφτ, Δήμητρα Λημνιού και Κωνσταντίνο Σειραδάκη.

Σειραδάκης-Σουίφτ-Στάνκογλου-Λημνιού

Σειραδάκης-Σουίφτ-Στάνκογλου-Λημνιού

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Δωροθέα Μερκούρη, ο Αλέκος Συσσοβίτης, η Έλενα Σκουλά, ο Αναστάσης Ροϊλός, η Εριέττα Μανούρη, η Ρένα Μόρφη, ο Αλμπέρτο Φάις, ο Παύλος Ορκόπουλος και ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ήταν ανάμεσα σε όσους παρακολούθησαν την πρεμιέρα.

Ο Στάνκογλου πόζαρε μεταξύ άλλων στον φωτογραφικό φακό μαζί με την Βανδή και την Μπακοδήμου, οι οποίες είχαν επιλέξει στυλάτα outfits για την βραδινή τους έξοδο στο θέατρο.

Ειδικότερα η τραγουδίστρια φόρεσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με over the knee μπότες στο ίδιο χρώμα, ενώ η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με denim jumpsuit, καφέ μποτάκια και γκρι σακάκι.

Την ίδια ώρα οι ηθοποιοί της παράστασης μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί για την πρεμιέρα, ενώ η Δέσποινα Βανδή απέφυγε επιδέξια τους δημοσιογράφους.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ