Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα ξεκινά με περισσότερο ενθουσιασμό και κάπως πιο ανεβασμένα επίπεδα διάθεσης

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα; 

Η μέρα ξεκινά με περισσότερο ενθουσιασμό και κάπως πιο ανεβασμένα επίπεδα διάθεσης σε σχέση με το πώς τελειώνει, γι’ αυτό αξιοποιήστε το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Κρόνο που είναι ιδιαίτερα παραγωγικό για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας, αλλά και να έρθετε σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να λύσετε προβλήματα.

ΚΡΙΟΣ

Από τις πιο θετικές, μολονότι όχι τόσο ξεκούραστες, η σημερινή μέρα για σας. Το μυαλό σας τρέχει στα μελλοντικά σας σχέδια σπουδών ή δουλειάς. Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, επικερδείς συμφωνίες, είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας και μάλιστα ευνοούνται ιδιαίτερα με την όψη τριγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο. Μπορεί κάποια γυναίκα από το συγγενικό ή φιλικό σας περιβάλλον να σας μεταφέρει μια ευχάριστη είδηση και να χαρείτε ιδιαιτέρως.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο φέρνει η σημερινή μέρα. Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά έχετε μια θετική είδηση μέσα στη μέρα γι’ αυτά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται από χθες στο ζώδιο σας, κάνοντας τη σημερινή μέρα πολύ «δική» σας, κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα. Φυσικά μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και με τις ανάγκες των άλλων και να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας στο δικό τους. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ