Κρις Νοθ: Ο Mr Big έγινε… Mr Small - 18χρονη η τρίτη κατά σειρά που τον καταγγέλλει - τον εγκαταλείπουν οι διαφημιστικές (βίντεο)

Για σεξουαλική επίθεση...

Και τρίτη γυναίκα κατηγορεί τον  ηθοποιό του «Sex and the City» Κρις Νοθ για σεξουαλική επίθεση.

Ήδη σε ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, δύο γυναίκες που δεν κατονομάζονται (χρησιμοποιούν ψευδώνυμα) ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν από τον ηθοποιό στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, το 2004 και το 2015. Και οι δύο είπαν ότι η επιστροφή του Νοθ στην τηλεοπτική σειρά πυροδότησε αναμνήσεις από τις εμπειρίες τους μαζί του.

Ο Νοθ υποστήριξε από πλευράς του ότι οι επαφές που είχε με τις δύο γυναίκες ήταν συναινετικές. «Οι κατηγορίες σε βάρος μου από άτομα που συνάντησα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Το όχι σημαίνει πάντα όχι και αυτή είναι μια γραμμή την οποία δεν περνώ. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές», ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

Η τρίτη καταγγελία

Μια γυναίκα, 30 ετών σήμερα, με το ψευδώνυμο «Ava», είπε στο Daily Beast ότι το 2010 και όταν εκείνη ήταν 18 ετών ο «Mr Big» (ο ρόλος που υποδύεται στο Sex and the City)  την κακοποίησε ενώ δούλευε σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

«Στην αρχή, ένιωθα σαν να ήμουν το μόνο άτομο στο σύμπαν που μπορούσε να με ακούσει να λέω όχι», είπε στον ιστότοπο η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με το Page Six, ενώ πρόσθεσε ότι αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για αυτό μετά και τις δύο άλλες καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του Νοθ.

Εκείνη το 2010 εργαζόταν στο στο Da Marino, ένα ιταλικό εστιατόριο στην 49η οδό κοντά στην Times Square, για να μπορέσει να στηρίξει την καριέρα της ως ηθοποιός. Ο Νοθ, τότε 55 ετών, κατά καιρούς επισκεπτόταν το εστιατόριο, συνήθως μεθυσμένος, και οι δυο τους τραγούδησαν ντουέτα μαζί, είπε ακόμα.

 

Η κοπέλα ανέφερε ακόμα ότι μια φορά είχαν κάτσει μαζί σε ένα τραπέζι και μίλησαν για την καριέρα της και την πατρίδα της, το Τορόντο. «Λατρεύω τις Καναδέζες», θυμήθηκε να της λέει επανειλημμένα ο Νοθ καθώς την τραβούσε κοντά του τη θώπευε και «με πίεζε πάνω στη στύση του». 

Γύρω στη 1 π.μ. μετά το κλείσιμο του εστιατορίου, η Ava είπε ότι της είπε ο διευθυντής της ότι θα την πλήρωνε στο πίσω γραφείο. Καθώς έπιανε το παλτό της και τα χρήματά της ο Νοθ την ακολούθησε.  «Φέρθηκε σαν να είχαμε φύγει σκόπιμα μαζί, στα κρυφά», είπε.

Ο Noth φέρεται να άρχισε να τη φιλάει και την έσπρωξε πάνω στο γραφείο.  τη φίλησε και τη βίασε με τα δάχτυλα. «Ήλπιζα τόσο να τελειώσει εκεί», συνέχισε  λέγοντας πως προσπάθησε να τον σπρώξει μακριά. Μάλιστα όταν κατάλαβε ότι η κοπέλα είχε περίοδο δεν σταμάτησε και την ρώτησε απλά αν ήταν στις τελευταίες ημέρες.

«Το σώμα μου πόναγε το πρωί. Δεν άκουγε όχι, αλλά με άκουσε όταν του είπα όχι εδώ και τον έπεισα να βρεθούμε αλλού». Ο Νοθ, σύμφωνα με την κοπέλα, της έστειλε μήνυμα ζητώντας τη διεύθυνσή της για να στείλει ένα αυτοκίνητο να την πάρει, αλλά εκείνη δεν του απάντησε ποτέ.

Ένας εκπρόσωπος του Noth - ο χαρακτήρας του οποίου σκοτώθηκε στο πρώτο επεισόδιο του "Sex and the City" spin-off "And Just Like That..." - απέρριψε τους ισχυρισμούς της Ava ως "μια πλήρως κατασκευασμένους".

Πάντως μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το πρακτορείο που τον εκπροσωπούσε, έληξε τη συνεργασία μαζί του, ενώ η εταιρεία Peloton απέσυρε διαφήμιση όπου πρωταγωνιστούσε ο Νοθ. 

Η ανάρτηση της ηθοποιού Zoe Lister-Jones

«Σεξουαλικό αρπακτικό» αποκάλεσε τον πρώην πρωταγωνιστή του Sex and the City η ηθοποιός και σκηνοθέτης η οποία  είπε ότι «αισθάνθηκε ανακούφιση» για τη μοίρα του Mr Big επειδή «δεν μπορούσε να διαχωρίσει τον ηθοποιό από τον άντρα». Όχι, είπε, «εκμεταλλεύτηκε τη φαντασίωση που είχαν οι γυναίκες - πίστευαν ότι αντιπροσώπευε τον Mr  Big». 

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram τον κατηγόρησε για «σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά» προς μια συνάδερφο και φίλη της, σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, ενώ ακόμα ανέφερε ότι οταν συνεργάστηκαν στο Law and Order ήταν μεθυσμένος. «Στη σκηνή της ανάκρισής μου είχε μπύρα κάτω από το τραπέζι και έπινε ενδιάμεσα. Σε μια λήψη πλησίασε κοντά μου, μύρισε το λαιμό μου και μου ψιθύρισε: «Μυρίζεις ωραία».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ