Η Mariah Carey μας καλεί να ερωτευτούμε τα Χριστούγεννα! - Πόσα χρήματα κερδίζει από το «All I Want for Christmas Is You» (φωτό)

Είναι η «βασίλισσα» των Χριστουγέννων

Αν κάποια σταρ μπορεί να χαρακτηιστεί η «βασίλισσα» των Χριστουγέννων τότε σίγουρα αυτή είναι η Mariah Carey!

Πέρα από τον «ύμνο» των γιορτών, «All I Want for Christmas Is You» η διάσημη τραγουδίστρια έχει γράψει αρκετά ακόμα χριστουγεννιάτικα μπλουζ, ενώ φέτος κυκλοφορεί νέο σινγκλ («Fall in Love at Christmas») και παράλληλα κάνει μια ιδιαίτερη εορταστική συνεργασία με τον Ελβετικό οίκο κοσμημάτων Chopard. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

H Mariah Carey φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του Harpers Bazaar και μίλησε στο περιοδικό για τη μαγεία των Χριστουγέννων, πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες της.

«Λατρεύω να γράφω. Μου αρέσει να δημιουργώ. Μου αρέσει να δουλεύω με μουσικούς», λέε η ίδια. Και το γράψιμο και η ηχογράφηση για τα Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα ιερά.  «Πρέπει να ερωτευτούμε ξανά τα Χριστούγεννα» θα προσθέσει η σταρ. 

Το τραγούδι "Fall in Love at Christmas που έγραψε η Mariah σε συμπαραγωγή με τον φίλο και συνεργάτη της Daniel Moore II και τον Kirk Franklin κυκλοφόρησε στις αρχές του περασμένου μήνα, στην κορυφή αυτής που η Mariah θεωρεί την περίοδο των Χριστουγέννων. 

«Η Mariah είναι κάτι σπάνιο - μια τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και παραγωγός της οποίας τα έργα καθορίζουν την εποχή. Δεν θα ήταν περίεργο να πούμε ότι η αστραφτερή έναρξη του «All I Want for Christmas Is You» εγκαινιάζει τον χειμώνα καλύτερα από το τελευταίο φύλλο που πέφτει» θα σημειώσει το περιοδικό.

Πόσα χρήματα κερδίζει ηMariah Carey από το «All I Want For Christmas Is You»;

Το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1994 και φαίνεται να αποκτά μεγαλύτερη δημοτικότητα κάθε χρόνο. Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, ότι η Mariah Carey κερδίζει ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό κάθε χρόνο μέσω των δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός λαμβάνει κάθε Δεκέμβριο περίπου 599.000 -998.000 δολάρια μόνο από το «All I Want For Christmas Is You».

Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπολογίζεται ότι κερδίζει ετησίως 380.000 αγγλικές λίρες από το τραγούδι, αν και είναι δύσκολο να εξακριβωθεί το ποσό, καθώς η Εταιρεία Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων προστατεύει τα μέλη της και δεν δίνει απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήσεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ