Χριστούγεννα στη Βόρεια Ημαθία με το ΙΧ σας & διαμονή σε 4άστερο ξενοδοχείο, με θέα τον καταπράσινο κάμπο

Διακριτική πολυτέλεια, άψογη φιλοξενία!

Εβδομάδα Χριστουγέννων και το Manessis Travel έχει για εμάς πακέτα εκδομών για πανέμορφα μέρη της χώρας.

Ένας από τους πολλούς προορισμούς για τις φετινές γιορτές είναι και η Βόρεια Ημαθία και η εκδρομή που σας πρτείνουμε σήμερα είναι από 95 ευρώ (2 ημέρες / 1 νύχτα), ενώ μπορείτε να ταξιδέψετε με την άνεση του ΙΧ σας.

Όσο για το που θα μείνετε τα Manessis έχουν φυσικά φροντίσει και για αυτό, αφού σας πειρμένει το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο AIGES MELATHRON.

Διακριτική πολυτέλεια, άψογη φιλοξενία και υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών και ταυτόχρονα άρτια και ευχάριστη διαμονή.

Τα δωμάτια με ένα διπλό (standard δίκλινο king) ή δύο μονά κρεβάτια (standard δίκλινο twin), με μοκέτα ή ξύλινο πάτωμα, διαθέτουν όλα δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν ασύρματο internet, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο, ιδιωτικό ευρύχωρο και πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο (αφράτες πεντακάθαρες πετσέτες, πιστολάκι, σετ από αφρόλουτρα, σαμπουάν και σαπούνια, σετ ραψίματος, γυαλιστικό για τα παπούτσια), βεράντα με θέα είτε στην πισίνα είτε στον καταπράσινο Ημαθιώτικο κάμπο.

Πληροφορίες πακέτου

2 μέρες στο AIGES MELATHRON 4* Βέροια Ημαθίας  με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς μεταφορές / εκδρομές) με ηµιδιατροφή / ΡΕΒΕΓΙΟΝ 24 & 31/12. Τα ρεβεγιόν μενού σερβιριστό με DJ

Δείτε εδώ όλες τις πληροροφορίες για το πακέτο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ