Mega star η Kate Middleton: Η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας έγινε 40 ετών - τα πορτρέτα της (φωτό & βίντεο)

Με κοσμήματα της βασίλισσας και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, πόζαρε σαν την πριγκίπισσα Margaret 

Τα 40ά γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Kate Middleton και στον επίσημο λογαριασμό της Δούκισσας και του Δούκα του Κέιμπριτζ έχουν δημοσιευτεί πορτρέτα της Βρετανίδας royal.

Η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας (ο σύζυγός της πρίγκιπας William είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής μετά τον μπαμπά του πρίγκιπα Κάρολο) ποζάρει στις φωτογραφίες σαν star του σινεμά.

Ειδικότερα σε μια από αυτές την βλέπουμε με μια κατακόκκινη τουαλέτα, ενώ σε σχετική ανάρτηση διαβάζουμε ότι «τα τρία νέα πορτρέτα που κυκλοφόρησαν για να σηματοδοτήσουν την περίσταση θα παρουσιαστούν στην κοινότητα σε τρία σημαντικά μέρη: Berkshire, St Andrews και Anglesey, ως μέρος της εθνικής έκθεσης @NationalPortraitGallery «Coming Home», πριν από την επαναλειτουργία της Γκαλερί το 2023».

Instagram/dukeandduchessofcambridge-? Paolo Roversi

Instagram/dukeandduchessofcambridge-? Paolo Roversi

Instagram/dukeandduchessofcambridge-? Paolo Roversi

Στη δεύτερη φωτογραφία που έχει δοθεί στη δημοσιότητα την βλέπουμε να φορά ένα ρομαντικό λευκό φόρεμα, ενώ στην τρίτη ποζάρει χαμογελώντας στον φακό.

 

 

Παράλληλα στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας έχει αναρτηθεί μια εικόνα εκείνης και της βασίλισσας Ελισάβετ με το post να αναφέρει: «Ευχόμαστε στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ για τα 40α γενέθλια σήμερα!».

 

Ερασιτέχνης φωτογράφος η Kate Middleton βρίσκεται συχνά πίσω από την κάμερα βγάζοντας φωτογραφίες των παιδιών της, της πριγκίπισσας Charlotte, του πρίγκιπα George και του μικρού πρίγκιπα Louis, τις οποίες και μοιράζεται με τους followers της.

 

 

 

 

Στα γενέθλιά της ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην είναι το «τιμώμενο πρόσωπο» με το παλάτι να δημοσιεύει τα πορτέτα της, τα οποία και τράβηξε ο Ιταλός φωτογράφος Πάολο Ροβέρσι.

Οι φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν, σύμφωνα με το townandcountrymag.com, στα τέλη του περασμένου έτους στο Kew Gardens, είναι αρκετά λαμπερές και παρουσιάζουν την Kate να φορά όμορφα φορέματα Alexander McQueen και κοσμήματα που κληρονόμησε από την πεθερά της, πριγκίπισσα Diana ή που δανείστηκε από τη γιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ.

Όμως μια από τις εικόνες συγκεκριμένα θυμίζει ένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας: την πριγκίπισσα Margaret.

 

 

 

 

Το ασπρόμαυρο πορτρέτο της Kate στο οποίο φοράει ένα φόρεμα με φιόγκους, μοιάζει αρκετά με το πορτρέτο της αείμνηστης αδερφής της βασίλισσας, πριγκίπισσας Margaret, το οποίο τράβηξε ο Σεσίλ Μπίτον προς τιμήν των 19ων γενεθλίων της το 1949.

Σε αυτή την εικόνα, η Margaret φοράει επίσης ένα αιθέριο, κρεμ φόρεμα off-the-shoulder, αν και η πριγκίπισσα είχε επιλέξει τότε ένα choker με μαργαριτάρια, ενώ η Kate δεν φόρεσε κολιέ, ωστόσο έβαλε τα σκουλαρίκια που είχαν φορεθεί κάποτε από την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ