Τίτλοι τέλους στον γάμο του Jason Momoa & της Lisa Benet - χωρίζουν μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας (βίντεο)

Η κοινή τους δήλωση

Τίτλοι τέλους στην σχέση του Jason Momoa και της Lisa Bonet, που ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από σχεδόν πέντε χρόνια γάμου και 16 κοινής ζωής.

Ο 42χρονος σταρ του Game of Thrones και του Aquaman έκανε γνωστή την είδηση δημοσιεύοντας, την Τετάρτη, μια κοινή τους δήλωση στην σελίδα του στο Instagram.

«Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών. Μια επανάσταση εκτυλίσσεται ~ και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν.

Και έτσι  μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα: Ότι χωρίζουμε τους δρόμους μας. Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο αλλά έτσι ώστε όσο προχωράμε στη ζωή μας να το κάνουμε με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Μακάρι η Αγάπη να Επικρατήσει» ανέφερε το post, το οποίο ωστόσο έχει πλέον «κατέβει».

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το People, η 54χρονη Bonet δεν έχει social media.

Το ζευγάρι, που έχει μαζί δύο παιδιά, τον Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, 13 ετών, και την Lola Iolani Momoa, 14 ετών, γνωρίστηκε μέσω ενός κοινού φίλου σε ένα jazz club το 2005.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Traci Perry (@tracilala)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Traci Perry (@tracilala)

«Απλώς βρεθήκαμε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή» είχε πει στο The Late Late Show ο Momoa, αναφερόμενος στο πρώτο τους ραντεβού.

Τον Ιούλιο του 2007, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί, ενώ υποδέχτηκε το δεύτερο τον Δεκέμβριο του 2008. Η Bonet είναι επίσης μητέρα της Zoë Kravitz, 33 ετών, την οποία μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό του Lenny Kravitz.)

Αν και αρχικά λεγόταν ότι ο Momoa και ηBonet παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2007, το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά αργότερα τον Οκτώβριο του 2017.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ