Η Λετίσια της Ισπανίας φόρεσε την υπέροχη Valentino τουαλέτα της πεθεράς της βασίλισσας Σοφίας, 40 χρόνια μετά (φωτό & βίντεο)

Σε δεξίωση στο παλάτι

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και ο βασιλιάς Φελίπε υποδέχτηκαν, αυτή τη Δευτέρα στη Μαδρίτη, το διπλωματικό σώμα για το νέο έτος.

Για την περίσταση η royal επέλεξε να «ανακυκλώσει» ένα φόρεμα της πεθεράς της και πρώην βασίλισσας της χώρας Σοφίας.

Φωτογραφίες: Twitter

Όπω αναφέρει η Paris Match στην δεξίωση που έγινε, όπως κάθε χρόνο, στο βασιλικό παλάτι, η Λετίσια, εμφανίστηκε με ένα υπέροχο φόρεμα που είχε φορέσει η μητέρα του συζύγου της πριν από περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

Με την υπογραφή του οίκου Valentino, το φουστάνι αποτελείται από σμαραγδένια πράσινη φούστα, πλισέ στους γοφούς και ένα διαφανές πάνω μέρος κεντημένο με λεπτά και εκλεπτυσμένα ροζ τριαντάφυλλα με πράσινο φύλλωμα.

Η βασίλισσα Σοφία, για παράδειγμα, φωτογραφήθηκε με αυτό το look το 1977 στο Κάστρο Gymnich, κοντά στη Βόννη, κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στη Γερμανία με τον σύζυγό της, βασιλιά Χουάν Κάρλος. Τότε, η μέλλουσα νύφη της ήταν μόλις 4 ή 5 ετών!

Η βασίλισσα Λετίσια είχε ολοκληρώσει το look της με σκουλαρίκια που είχαν ροζ και πράσινες πέτρες, αλλά και ένα δαχτυλίδι που της έδωσαν οι κόρες της πριγκίπισσα Λοενόρ και πριγίπισσα Ινφάντα Σοφία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ