Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανοίγει ξενοδοχείο στη Σαντορίνη - το Nobu έτοιμο την Άνοιξη του 2022 (βίντεο)

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το πρώτο μας ξενοδοχείο και εστιατόριο στην Ελλάδα»

Την Άνοιξη του 2022 αναμένεται να είναι έτοιμο το ξενοδοχείο - εστιατόριο του brand του διάσημου ηθοποιού του Hollywood Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που θα είναι και το πρώτο που χτίζεται στην Ελλάδα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το πρώτο μας ξενοδοχείο και εστιατόριο στην Ελλάδα, Nobu Hotel and Restaurant Santorini! Έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει την άνοιξη του 2022» αναφέρει σε ανάρτηση που έχει γίνει στο Facebook η εταιρεία ξενοδοχείων Nobu Hospitality.

Να σημειωθεί ότι το brand ιδρύθηκε από την Nobu Matsuhisa, τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον παραγωγό ταινιών Μέιρ Τέπερ, ενώ το Nobu Hotel and Restaurant Santorini θα είναι το 26ο ξενοδοχείο του ομίλου στον κόσμο και το δέκατο στην Ευρώπη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nobu Hotels (@nobuhotels)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nobu Hotels (@nobuhotels)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nobu Hotels (@nobuhotels)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nobu Hotels (@nobuhotels)

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το μπουτίκ ξενοδοχείο βρίσκεται στις νοτιοανατολικές ακτές της Σαντορίνης που θα περιλαμβάνει ενυπόγραφο Nobu Restaurant, σπα, κέντρο γυμναστικής, πισίνα υπερχείλισης διπλού επιπέδου και πέντε πολυτελείς βίλες με πισίνα, προσφέροντας πανοραμική θέα στη Καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος από την ορεινή τοποθεσία του στο Ημερβίγλι. 

Δείτε το βίντεο με το ξενοδοχείο που ετοιμάζεται στη Σαντορίνη

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ερχόμαστε στη Σαντορίνη και που συνεργαζόμαστε με την τοπική κοινότητα επάνω σε αυτό το συναρπαστικό πρότζεκτ. Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στον κόσμο λόγω της σπάνιας ομορφιάς της, γνωστή για την ξεχωριστή κουζίνα της, τη λευκή αρχιτεκτονική με φόντο απότομους βράχχους και το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα. Ανυπομονούμε να προσκαλέσουμε τους ντόπιους και τους διεθνείς ταξιδιώτες να ζήσουν από κοντά το lifestyle της Nobu σε αυτόν το ξεχωριστό προορισμό» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Nobu Hospitality, Trevor Horwell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nobu Hotels (@nobuhotels)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nobu Hotels (@nobuhotels)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nobu Hotels (@nobuhotels)

Από πλευράς του ο διευθύνων σύμβουλος της MonteRock International, Alfredo Longo, είπε ότι «είμαστε πραγματικά περήφανοι για τη σταθερή συνεργασία που έχουμε το brand Nobu όλα αυτά τα χρόνια και είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι να διευρύνουμε μαζί τη βιομηχανία φιλοξενίας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ