Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η αλλαγή είναι εδώ! Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στον Ταύρο από τις 18/01

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σύμφωνα με την αστρολόγο Σοφία Τσιρωνά

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του σοκ, του αναπάντεχου και της επανάστασης. Είναι ο πλανήτης που σπάει το κατεστημένο, παραβαίνει τους κανόνες και μας ωθεί να κάνουμε πράγματα μη αναμενόμενα, τα οποία μπορεί να πυροδοτήσουν αντιδράσεις από το κοινωνικό σύνολο και τον περίγυρο μας.

Ο Ουρανός είναι εκκεντρικός, ασυνήθιστος και καινοτόμος και έχει στραμμένο το βλέμμα του στο μέλλον. Αισθάνεται απέχθεια για τη στασιμότητα και οτιδήποτε είναι προβλέψιμο ή συμβατικό και δεν θέλει να ανήκει σε κανέναν.

Είναι ο πλανήτης που θα απορρίψει κάθε συναισθηματικό περιεχόμενο και θα μείνει μακριά από σχέσεις εξάρτησης και ανθρώπους που καθυστερούν ή εμποδίζουν την εξέλιξη του.

Στις 18 Ιανουαρίου 2022 ο Ουρανός επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, όπου βρισκόταν ανάδρομος από τις 19 Αυγούστου 2021. Μέσα σε αυτούς τους μήνες, είναι πολύ πιθανό να αισθανθήκαμε αρκετά καταπιεσμένοι και ταυτόχρονα να μην μπορούσαμε να σηκώσουμε κεφάλι και να αντιδράσουμε ενάντια σε ό,τι μας βάραινε. Ίσως κάποιες φορές να είχαμε σπασμωδικές αντιδράσεις και να γίναμε επαναστάτες χωρίς αιτία, αφού δεν μπορούσαμε να διακρίνουμε τι ακριβώς μας φταίει και πού πρέπει να ξεσπάσουμε.

Τώρα, με τον Ουρανό πλέον σε ορθή πορεία μέχρι τις 25 Αυγούστου 2022, θα βρούμε το θάρρος και την αποφασιστικότητα να κάνουμε τις αλλαγές που διστάζαμε και να αποδεσμευτούμε από καταπιεστικές σχέσεις και καταστάσεις που μας περιορίζουν. Ο Ταύρος είναι ένα γήινο ζώδιο που συμβολίζει το χρήμα, τα υλικά αγαθά και τις σταθερές μας. Εάν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν καθυστερήσεις και αναβολές σε σχέση με ένα οικονομικό ζήτημα και αισθανόμασταν ότι βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, τώρα θα υπάρξουν νέες εξελίξεις και θα μας δοθεί η ευκαιρία να βρούμε εναλλακτικές λύσεις

Με λίγα λόγια, ο Ουρανός είναι εδώ για να μας απελευθερώσει, αρκεί να βρούμε το θάρρος να κάνουμε το επόμενο βήμα και να μην βουλιάζουμε σε καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους και δεν έχουν πλέον τίποτα να μας προσφέρουν. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι αλλαγές που θα κάνουμε τώρα θα έχουν μεγάλη διάρκεια και θα προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή μας.

KΡΙΟΣ

Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία θα φέρει αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα και τα υλικά αποκτήματα. Εάν το προηγούμενο διάστημα θέλατε να κάνετε μια σημαντική αγοραπωλησία, αλλά για κάποιο λόγο δεν πήγαινε όπως θα θέλατε, τώρα φαίνεται πως η διαδικασία θα προχωρήσει. Κάποιοι από εσάς θα επεκτείνετε τα επιχειρηματικά σας πλάνα ή θα αποφασίσετε να κάνετε νέες επενδύσεις, όμως θα πρέπει να προσέξετε τυχόν απροσεξίες και παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να σας βγάλουν εκτός πλάνου.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό κάποιοι συναισθηματικοί δεσμοί που είχατε με κάποιους ανθρώπους να πάψουν να έχουν τη σημασία που είχαν για εσάς και γενικώς να αλλάξει η στάση σας απέναντι τους. Αν για κάποιο λόγο αισθανόσασταν ανασφάλεια όλο αυτό το διάστημα, τώρα καλείστε να βρείτε νέους τρόπους να την περιορίσετε και να επαναπροσδιορίσετε την προσωπική σας αξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι οι συνθήκες της ζωής σας θα αλλάξουν και μάλιστα με έναν αρκετά επεισοδιακό τρόπο. Θα έρθετε αντιμέτωποι με ξαφνικά γεγονότα ή συνειδητοποιήσεις που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας, τις αποφάσεις σας και γενικώς τη στάση σας απέναντι στη ζωή. Ουσιαστικά εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος για εσάς, κατά την οποία θα αναγκαστείτε να βγείτε έξω από τη ζώνη ασφαλείας σας και να επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι σας κρατάει πίσω και σας περιορίζει.

Θα έχετε ακραίες αντιδράσεις και μέσα στο επόμενο διάστημα θα πείτε και θα κάνετε πράγματα που μπορεί να σοκάρουν τους γύρω σας ή θα τολμήσετε να πάρετε ρίσκα που προηγουμένως διστάζατε.

Επιπλέον, οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν και αν μια κατάσταση δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε, τότε είναι πολύ πιθανό να λήξει. Κάποιοι από εσάς λοιπόν μπορεί να χωρίσετε, άλλοι θα αλλάξετε δουλειά ή τόπο κατοικίας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να κάνετε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνιση σας. Σε κάθε περίπτωση, η προτεραιότητα τώρα είναι η εξέλιξη και η πρόοδος σας και δεν έχετε καμία διάθεση να συμβιβαστείτε με ημίμετρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ορθή πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει μεγάλες αλλαγές στον ψυχισμό σας και στον εσωτερικό σας κόσμο. Δεν αποκλείεται να αναδυθούν στην επιφάνεια ζητήματα από το ασυνείδητο, προκειμένου να τα επιλύσετε και τα οποία σχετίζονται με το αίσθημα ασφάλειας.

Είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να συμβούν αναπάντεχα γεγονότα, τα οποία θα σας δημιουργήσουν σύγχυση και ανασφάλεια. Καλείστε να στραφείτε προς τα μέσα και να κάνετε μια ενδοσκόπηση η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις και να απαλλαχτείτε από παράλογες φοβίες και άγχη.

Κάποιοι από εσάς ίσως θα πάρετε τώρα την απόφαση να κάνετε μια ριζική αλλαγή στα επαγγελματικά σας και να αποδεσμευτείτε από συνεργασίες που σας περιορίζουν και εμποδίζουν την εξέλιξη σας. Εάν είστε καλλιτέχνες, μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα ταλέντα σας και να κάνετε κάτι καινοτόμο και ξεχωριστό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ορθόδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο σηματοδοτεί μια περίοδο μεγάλων αλλαγών μέσα στις κοινωνικές σας επαφές και τις φιλικές σας σχέσεις. Κάποια αναπάντεχα γεγονότα μπορεί να σας κάνουν να αναθεωρήσετε σχετικά με τον τρόπο που σχετίζεστε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από άτομα με τα οποία πλέον δεν ταιριάζετε.

Έχετε ανάγκη από ανθρώπους οι οποίοι σας κατανοούν και υποστηρίζουν τις πεποιθήσεις και τα όνειρα σας και δε θα διστάσετε να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες με κάποιο τρόπο θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Επιπλέον, τώρα θα μπορέσετε να διεκδικήσετε τους στόχους και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας.

Οι θέσεις και οι ιδέες που υποστηρίζετε είναι προοδευτικές και ανατρεπτικές και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε αντιδράσεις από τον περίγυρο σας. Ωστόσο, θα βρείτε το σθένος να υπερασπιστείτε όσα πρεσβεύετε και να πάτε κόντρα σε οτιδήποτε θεωρείτε πως δεν είναι δίκαιο και δεν ωφελεί το κοινό καλό.

ΛΕΩΝ

Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις μέσα στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας πορείας. Είναι πολύ πιθανό να επαναστατήσετε ενάντια στα πρέπει και στις απαιτήσεις που έχουν από εσάς οι ανώτεροι σας ή άτομα εξουσίας.

Δεν αποκλείεται να χαράξετε μια νέα επαγγελματική πορεία και να θέσετε νέους στόχους οι οποίοι είναι πιο κοντά στις πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας.

Είναι σημαντικό να διεκδικήσετε περισσότερη ανεξαρτησία στην κοινωνική σφαίρα της ζωής και να μην εξαρτάστε πλέον από τις αποφάσεις και τα θέλω των άλλων. Ίσως βέβαια να υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή ξαφνικά γεγονότα τα οποία θα αλλάξουν τα σχέδια σας και θα φέρουν ρήξεις ανάμεσα σε εσάς και σημαντικά πρόσωπα.

Το βλέμμα σας θα πρέπει να είναι στραμμένο στην προσωπική σας πρόοδο και εξέλιξη, όμως προσπαθήστε να περιορίσετε τις ακραίες αντιδράσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ορθόδρομη πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στον δρόμο σας γεγονότα τα οποία θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας και τις πεποιθήσεις που είχατε έως τώρα. Η σκέψη σας θα είναι πολύ ανήσυχη τώρα και θα αναζητήσετε εμπειρίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια και θα ανοίξουν καινούριους ορίζοντες μπροστά σας.

Ο στόχος σας είναι να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και γι’ αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών ή να έρθετε σε επαφή με αντισυμβατικούς ανθρώπους οι οποίοι θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο διαλλακτικοί σε διαφορετικές απόψεις και θεωρίες και να μην είστε απόλυτοι σε σχέση με τα πιστεύω σας. Εάν τους προηγούμενους μήνες δεν προχωρούσε ένα πλάνο που σχετιζόταν με το εξωτερικό ή με νομικά ζητήματα, τώρα είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεστε κάποια οικονομικά ζητήματα. Είναι πιθανό να αποφασίσετε να λήξετε οριστικά μια συναισθηματική ή σεξουαλική σχέση, καθώς δεν σας προσφέρει την ασφάλεια που αποζητάτε ή για κάποιο λόγο δεν κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Γενικώς, θα είστε πιο αποφασιστικοί και δυναμικοί τώρα και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε περισσότερη ανεξαρτησία και να απαλλαγείτε από τοξικές καταστάσεις. Αντιθέτως, μια σχέση που θα ξεκινήσει τώρα μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά για τη ζωή σας και να σας φέρει αντιμέτωπους με βαθιές συνειδητοποιήσεις.

Επιπλέον, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε κληρονομικά ζητήματα ή οτιδήποτε σχετίζεται με δάνεια και ασφάλειες ή να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να τακτοποιήσετε χρέη και οφειλές. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν κάποια απρόοπτα γεγονότα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και θα φέρουν απώλειες, επομένως θα είναι δύσκολο να κάνετε σωστό προγραμματισμό ή να βασιστείτε σε οικονομικές συμφωνίες με τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ορθή πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει ανατροπές και ριζικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είναι πολύ πιθανό μέσα στους προηγούμενους μήνες να συνειδητοποιήσατε ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας δεν σας ταιριάζει πλέον, αφού μπορεί να λειτουργεί καταπιεστικά απέναντι σας ή να μην συμμερίζεται τον τρόπο σκέψης σας. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να αποδεσμευτείτε από οτιδήποτε έχει κάνει τον κύκλο του και να κάνετε χώρο για νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να εισβάλλει αιφνίδια στη ζωή σας κάποιο άτομο το οποίο θα σας συναρπάσει και θα μπορείτε να κάνετε μαζί του σχέδια για το μέλλον, ενώ στα επαγγελματικά θα συναντήσετε συμμάχους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Με την ίδια ευκολία, βέβαια, μπορεί να συναντήσετε και εχθρούς από το πουθενά οι οποίοι θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από εσάς. Καλείστε λοιπόν να υπερασπιστείτε τις θέσεις, παρά τις αντιδράσεις που μπορεί να συναντήσετε από τον περίγυρο σας. Να θυμάστε ότι οι σχέσεις που διατηρείτε στη ζωή σας, οφείλουν να σας πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω και γενικώς να σας βοηθάνε να εξελιχθείτε ως άνθρωποι.

Διαβάστε πώς θα επηρεάσει  η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στον Ταύρο και τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ