Ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι τα τρίγωνα με τον Ουρανό και την ανάδρομη Αφροδίτη. Θέματα που αφορούν στην υγεία, στην παιδεία, το περιβάλλον, αλλά και το εργασιακό, θα μας προβληματίσουν περισσότερο.

Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας, στη δουλειά, το σώμα μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω-πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά, αλλά και τα οικονομικά σας. Με το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού, αλλά και στην οικογένεια. Μέσα στις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ