Αγκαλιασμένες στα χιόνια! Η Μαρία Βοσκοπούλου με την μαμά Άντζελα Γκερέκου & την γιαγιά της - «μικρή μου χιονάτη» (φωτό & βίντεο)

Στιγμές χαράς στον χιονιά!

Ο χιονιάς μπορεί να έχει προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία, ωστόσο είναι ένα μοναδικό θέαματα, ειδικά για όσους από εμάς ζουν στην Αθήνα και δεν έχουν συχνά την ευκαρία να δουν την πόλη ντυμένη στα λευκά.

Έτσι δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που βγήκαν σε δρόμους, μπαλκόνια και ταράτσες και έγιναν για λίγο παιδιά παίζοντας με το χιόνι. Ανάμεσα σε αυτούς και η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, οι οποίες και έχουν δημοσιεύσει σχετικές φωτογραφίες και βίντεο στα Instagram τους.

Φωτογραφίες: Instagram

Μάλιστα σε μια από τις εικόνες βλέπουμε την κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου να ποζάρει και μαζί με την αγαπημένη της γιαγιά, την οποία στο post της αποκαλεί μικρή της χιονάτη! «☃️?❄️?*Δες την μικρή μου χιονάτη στην τελευταία φωτογραφία!» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

 

«Χαρά!❄️❤️❤️ @maria_voskopoulou #Athens #snow #AngelaGerekou» έγραψε από πλευράς της στην δική της ανάρτηση η αρχιτέκτων, ηθοποιός, πρόεδρος του ΕΟΤ και πρώην βουλευτής.

«Λένε πως το άσπρο χιόνι φέρνει τύχη. Εύχομαι λοιπόν, να φέρει σε όλους σας τύχη και χαρά» λέει ακόμα σε βίντεο που δημοσίευσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ