Η Ιλεάνα Μακρή συναντά την Emily in Paris: Τα made in Greece κοσμήματα της για την δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς (φωτό)

Η διεθνώς καταξιωμένη και χαρισματική Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την επιτυχημένη σειρά του Netflix 

Όταν η Ιλεάνα Μακρή «συναντά» την Έμιλυ, το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενα εντυπωσιακό. Με ποπ διάθεση, η Ιλεάνα Μακρή σχεδιάζει κοσμήματα, πιστά στις αρχές της, με χαμόγελο και ενθουσιασμό σε παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Κοσμήματα για όλους με αυτό το ιδιαίτερο twist που χαρακτηρίζει πάντα τις δημιουργίες της, που διαφέρουν και ξεχωρίζουν μέσα στην αφοπλιστική κλασική απλότητά τους και τη σημειολογική ή συμβολική διάστασή τους.

Φρέσκιες ιδέες, λοιπόν, και εντυπωσιακές προτάσεις στα χρώματα της γαλλικής σημαίας έρχονται σε κολιέ και βραχιόλια με τα μηνύματα «Amour» και «C’est la vie» για το κορίτσι Εμιλυ που αγαπιέται διεθνώς – τα βρίσκουμε σε παραλλαγές κορδονιών και αλυσίδων.

Η σχεδιάστρια προτείνει, επίσης, μια σειρά από κομμάτια εμπνευσμένα από το σύμβολο του «σήματος κατατεθέν» της, το ΜΑΤΙ, ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα στους πολιτισμούς όλης της γης. Τα μάτια γίνονται κολιέ και σκουλαρίκια σε όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων και σχημάτων. Οι καρδιές είναι και αυτές παρούσες στη συλλογή για το «Emily in Paris».

Το συνολικό αποτέλεσμα είναι μια συλλογή που εκπέμπει θετικά vibes, αυτά που χρειαζόμαστε σε καθημερινή βάση και σε κάθε περίσταση - άλλωστε η θετική στάση απέναντι στη ζωή και τα πράγματα χαρακτηρίζει την καταξιωμένη Ελληνίδα καλλιτέχνη.

Εξίσου σημαντικό κομμάτι και το κλειδί - για την ευτυχία και τον κόσμο της Emily που η Ιλεάνα το προτείνει στη μορφή ενός χρυσού κολιέ το οποίο μπορούμε να κρατήσουμε για πάντα ως ένδειξη αφοσίωσης και πίστης σε αυτό που πρεσβεύει ή σε ό,τι πρεσβεύει ο καθένας μας.

Η γαλλική κομψότητα υπάρχει σε κάθε εμφάνιση, πρωί και βράδυ, είτε στο γραφείο ή στο σπίτι, για το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο ή για τις πολύ ιδιαίτερες περιστάσεις. Η Emily είναι άψογα ντυμένη και ultra chic, ωστόσο παραμένει φρέσκια και νεανική. Τολμά, παίζει, πειραματίζεται.

Η Ιλεάνα Μακρή συνεργάστηκε με την ViacomCBS Consumer Products για αυτή την ειδική συλλογή “Emily in Paris”, σε συνεργασία με το Mint Group, πάνω στη σειρά παραγωγής των MTV Entertainment Studios.Η συλλογή κυκλοφόρησε στις 22 Δεκεμβρίου, στο Saks.com και στην ιστοσελίδα Ileana Makri, www.ileanamakri.com.

Λίγα λόγια για την Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Ιλεάνα Μακρή

Η Ιλεάνα Μακρή, σχεδιάστρια κοσμημάτων αλλά και περιηγητής του κόσμου στον πυρήνα της, γεννήθηκε και ζει στην Ελλάδα. Ταξιδεύει διαρκώς για έμπνευση και προσωπική ευχαρίστηση και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας, Λονδίνου, Παρισιού και Νέας Υόρκης, αγκαλιάζοντας διαφορετικούς πολιτισμούς και φιλοσοφίες στο πλαίσιο της τέχνης της.

Εκτός από τα ταξίδια της, η Ιλεάνα συνεχίζει να εμπνέεται από πολυπολιτισμικά σύμβολα και τη σημασία τους. Τα κοσμήματά της διαθέτουν μια σειρά από μυστικιστικά και αλληγορικά σύμβολα. Την εξαιρετική συλλογή κοσμημάτων της συνοδεύει και το στίγμα της στον σύγχρονο κόσμο, η affordable συλλογή της «Eye M».

Η Ιλεάνα σχεδιάζει αυτή τη συλλογή με την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια και την ίδια δεξιοτεχνία, αλλά εισάγει υλικά όπως ασήμι και μπρούτζο, έτσι ώστε να προσελκύσει ευρύτερο φάσμα πελατών, δίνοντας παράλληλα στους υπάρχοντες πελάτες της ένα εναλλακτικό look & feel.

Σχετικά με τα καταναλωτικά προϊόντα της ViacomCBS
 
Η ViacomCBS Consumer Products (VCP) επιβλέπει όλες τις άδειες χρήσης και το merchandising για τη ViacomCBS Inc. (Nasdaq: VIACA, VIAC), κορυφαία παγκόσμια εταιρεία πολυμέσων και ψυχαγωγίας που δημιουργεί περιεχόμενο και εμπειρίες υψηλής ποιότητας για κοινό σε όλο τον κόσμο.

Το χαρτοφυλάκιο της VCP περιλαμβάνει εύρος από τίτλους και περιεχόμενο από τις BET, CBS (συμπεριλαμβανομένων των CBS Television Studios και CBS Television Distribution), Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures και Showtime.

Με προτάσεις  που εκτείνονται σε κινούμενα σχέδια, live-action, προγράμματα για την προσχολική ηλικία, νεολαία και για ενήλικες, το VCP έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει προϊόντα υψηλής ποιότητας για μερικά από τα πιο αγαπημένα, εμβληματικά franchise του κόσμου.

Επιπλέον, το VCP επιβλέπει τις διαδικτυακές direct-to-consumer επιχειρήσεις για εμπορεύματα προγραμμάτων των CBS και Showtime, καθώς και μεμονωμένους επώνυμους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου για το Star Trek, το SpongeBob, το South Park και το MTV.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ