Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές - στο προσκήνιο απρόοπτα & ανατροπές

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας. Έτσι από δω και κάτω σταδιακά, κι ακόμη πιο έντονα από τις 4/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, θα νιώσουμε διαφορά στις σχέσεις μας, καθώς θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα.

Θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα τους στόχους μας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ, όπου θα μας ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε, παρά να χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε έξω.

Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις και μας βάζει σιγά-σιγά στην επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται την 1/2. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές και τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο προσκήνιο.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω εκεί που βρίσκονται Αφροδίτη, Ερμής, Άρης και Πλούτωνας και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σχηματίσει συνόδους με όλους αυτούς τους πλανήτες. Και οι δυο μέρες έχουν έμφαση στη δράση, στην πρακτικότητα και για σας τους Κριούς στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας γενικότερα. Δεν είναι ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο σε καμία περίπτωση και θα χρειαστεί ίσως να δουλέψετε κάποιες ώρες, να κλείσετε εκκρεμότητες ή ακόμη και να τακτοποιήσετε άλλες υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια

. Το Σάββατο σταματά η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, που είχε ξεκινήσει από τις 20/12 δημιουργώντας κάποια σύγχυση ή στατικότητα στα θέματα της καριέρας σας. Θα δείτε ακόμη περισσότερες εξελίξεις την άλλη εβδομάδα που θα σταματήσει κι η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε αυτό τον τομέα.

Ο Φεβρουάριος θα δώσει πράσινο φως για αλλαγές στα επαγγελματικά ή θα επιταχύνει τους ρυθμούς φέρνοντας νέα δεδομένα στη δουλειά. Η Κυριακή είναι κάπως πιο απαιτητική και πιθανώς να δεχτείτε και πιέσεις από φίλους και γνωστούς για κάποια έξοδο. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό την Κυριακή δημιουργεί τάση για έξοδα, γι’ αυτό προσέξτε τις παρορμήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ 

Οι προηγούμενες εβδομάδες δεν ήταν τόσο εύκολες, καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, από τις 20/12 βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία, κόβοντας κάτι από την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση που μπορούσατε να πάρετε από τα σχέδια που είχατε και φέρνοντας καθυστερήσεις στις εξελίξεις.

Το Σάββατο γυρίζει σε ορθή πορεία και σιγά-σιγά, κι ακόμη περισσότερο από τις 4/2 που θα γυρίσει κι ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται με άλλους ρυθμούς και τα σχέδια σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται.

Θα νιώσετε μεγαλύτερη στήριξη από τους συνεργάτες ή τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας, τα εμπόδια θα κάμπτονται πιο εύκολα και θα καταφέρετε να βάλετε μπροστά τους μεγαλεπήβολους στόχους σας, είτε αναφέρονται στα επαγγελματικά, τις σπουδές ή ό,τι άλλο έχετε βάλει στο μάτι. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτη εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα κι είναι λίγο πιο ασταθής μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με πρακτική διάθεση έρχεται το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη να διελαύνει στον Αιγόκερω και τις δύο μέρες, ωθώντας σας να ασχοληθείτε με επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά ζητήματα. Το θετικό του Σαββάτου είναι η ορθή πορεία της Αφροδίτης μετά από 6 εβδομάδες που βρισκόταν σε «χειμερία νάρκη» μέσα στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά τα οικονομικά, αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματα και την σεξουαλικότητα.

Από δω και κάτω θα δείτε μια διαφορετική επιρροή και σίγουρα μετά τις 4/2 θα ομαλοποιηθούν αρκετά τα πράγματα. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό φέρνει κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα και μπορεί να σας δημιουργήσει περισσότερο άγχος.

Προσπαθήστε να βάλετε όρια σε άτομα που σας δημιουργούν ένταση και μείνετε μακριά από τοξικά άτομα που θέλουν με το ζόρι να σας φορέσουν τα δικά τους προβλήματα. Θέματα που αφορούν λογαριασμούς, χρέη και γενικότερα τις οικονομικές δοσοληψίες σας, θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ