Βόλτα τα πριγκιπόπουλα Γκαμπριέλα & Ζακ με την θεία τους Καρολίνα - Η ομοιότητα της μικρής με την μαμά της πριγκίπισσα Σαρλίν (φωτό)

Αυτή τη δύσκολη χρονιά η πριγκίπισσα του Ανόβερου έχει στηρίξει πολύ τα δίδυμα ανίψια της 

Η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό είναι στήριγμα για τα παιδιά του αδελφού της, πρίγκιπα Αλβέρτου, τώρα η μητέρα τους πριγκίπισσα Σαρλίν αναρρώνει από μια τραυματική για εκείνη χρονιά.

Η πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης δεν έδωσε την Πέμπτη το παρών στη λειτουργία που έγινε με αφρομή τον εορτασμό της St Devote Day, ωστόσο τα δίδυμα πριγκιπόπουλα είχαν μαζί τους τον μπαμπά τους και την αγαπημένη τους θεία, η οποία πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 65.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρίγκιπας του Μονακό και η πριγκίπισσα του Ανόβερου παρευρέθηκαν στην Ποντιφική Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό, ενώ στη συνέχεια χαιρέτησαν το πλήθος από το μπαλκόνι.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες η κόρη της Grace Kelly φορούσε ένα γκρι tweed πλατό από τον οίκο μόδας Chanel και ένα μαύρο μπερέ, ένω ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Η μικρή Γκαμπριέλα από πλευράς της φόρεσε ένα καρό κόκκινο φορεματάκι και ο δελφός της - ο οποίος είναι και ο διάδοχος - ένα κοστούμι σε ασορτί χρώματα με το σύνολο της αδελφής του.

Στις 26 του μήνα, με αφορμή την St Devote Day, η Καρολίνα, ο Αλβέρτος και τα δίδυμα βρέθηκαν επίσης στις σχετικές εκδηλώσεις που έγιναν για τον εορτασμό της εθνικής εορτής.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ντυμένη απλά με ένα floral φόρεμα, μαύρες ψηλές μπότες και παλτό στο ίδιο χρώμα η Καρολίνα συνόδευσε για ακόμα μια φορά τα αγαπημένα της ανίψια, τα οποία και φροντίζει ιδιαίτερα ειδικά τώρα που περνούν τόσο χρόνο μακριά από την μαμά τους.

Δείτε επίσης: Πριγκίπισσα Σαρλίν: Την αποχαιρετά το Παλάτι; To βίντεο για τα γενέθλια της που προβληματίζει

Κοιτάζοντας τις εικόνες από την βόλτα τους δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε πόσο πολύ μοιάζει στην μαμά της, πριγκίπισσα Σαρλίν, η 7χρονη Γκαμπριέλα. Εκτός από τα ξανθά της μαλλιά που έχει πάρει τόσο εκείνη, όσο και ο αδελφός της, η ομοιότητα στα χαρακτηριστικά τους είναι μεγάλη.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την μικρή πριγκίπισσα να φορά μια όμορφη μπλε γούνα και ένα γκρι φορεματάκι, ενώ το κεφάλι της ζεσταίνει ένας μαύρος μπερές. Κομψός και ο αδελφός της με το μπλε επίσημο κουστούμι του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royal_.children_

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by X-u-i-n (@xuin10)

Η Ημέρα του Αγίου Αφιερωτή είναι μια εθνική εορτή του Μονακό που τιμά τη μνήμη της προστάτιδας αγίας του πριγκιπάτου, μιας χριστιανής μάρτυρας που σκοτώθηκε και βασανίστηκε για την πίστη της τον 4ο αιώνα.Σύμφωνα με το μύθο, οι Χριστιανοί έσωσαν το σώμα της Αγίας Αφοσιωμένης και το έβαλαν σε μια βάρκα με προορισμό \ την Αφρική, με την ελπίδα ότι μόλις φτάσει εκεί θα  δεχόταν μια χριστιανική ταφή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ