Η Δόμνα Μιχαηλίδου έδωσε συνέντευξη στον πιο γλυκό πιτσιρικά της ελληνικής TV - απάντησε αν θα είναι η πρώτη Ελληνίδα πρωθυπουργός (βίντεο)

Τι απάντησε στην ερώτηση του μικρού Σπύρου;

Ένα βίντεο από την συνέντευξη που έδωσε στον πιο γλυκό πιτσιρικά της ελληνικής τηλεόρασης ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Με το Σπύρο στο στούντιο του “The Tonight Show mini edition” για ‘ανάκριση’ εφ’όλης της ύλης. Από … διαπιστώσεις καθημερινότητας μέχρι και διατροφικές συμβουλές «άλλου» επιπέδου!
Ένα μικρό απόσπασμα από την διασκεδαστική συζήτησή μας» γράφει στο post της η υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων.

Photo: Instagram

«Πρώτη φορά συναντάω μια πολιτικό, είναι δύσκολο;» την ρωτάει ο μικρός Σπύρος, με εκείνη να του απαντά ότι «είναι δύσκολο» αλλά είναι από εκείνες τις δουλειές που σε γεμίζουν.

Στη συνέχεια ο πιτσιρίκος παρουσιαστής της έβαλε όμως και μια πιο δύσκολη ερώτηση, λέγοντας της αν θα ήθελε να είναι η πιο μικρή και η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της χώρας, με την ίδια να του απαντά «θα ήθελα να υπάρχει στη χώρα μας γυναίκα πρωθυπουργός, τώρα αν εγώ θα είμαι αυτή.. είμαι πολύ, πολύ μακριά».

Απολαύστε τους στο βίντεο:

Στις 26/1 η Δόμνα Μιχαηλίδου είχε εμφανιστεί στην εκπομπή The 2night show με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Πολλές φορές το λένε με έκπληξη… είναι πολύ όμορφη, αλλά και έξυπνη. Δεν το λένε αυτό για τους άνδρες. Ακόμη συνεχίζονται τα στερεότυπα, έχουμε ακόμη δρόμο. Υπάρχει ακόμη αυτή η έκπληξη. Οπότε πρέπει συνεχώς να το συζητάμε και να θυμίζουμε ότι αυτά τα στερεότυπα είναι κουτά και δεν χρειάζεται να τα διαιωνίζουμε. Δεν θα πω ψέματα, με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είχε προσθέσει: «Το στερεότυπο είναι βαθιά ριζωμένο σε μια κοινωνία. Την πρώτη μέρα που πήγα να ορκιστώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μού είπαν καλοπροαίρετα 'όχι από εκεί, εκεί πάει η κυβέρνηση, οι συνοδοί είναι από την άλλη πόρτα. Όταν πήγα στο Υπουργείο να παραλάβω το γραφείο μου, ο κύριος που γνωρίζει τις αίθουσες μου έδειξε τα γραφεία της γραμματείας. Όλα αυτά τα στερεότυπα υπάρχουν κι ας έχουν πλέον οι γυναίκες θέση στο τραπέζι λήψης αποφάσεων. Δεν έχουμε ίση φωνή».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ