Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Με το τετράγωνο του Άρη μπορεί να αμφιβάλλουμε & να έχουμε δεύτερες σκέψεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά οι όψεις που δημιουργεί με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα δημιουργούν μεγαλύτερο στρες στα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Το βράδυ του Σαββάτου είναι πιο ευχάριστο για εξόδους και σίγουρα μπορείτε να περάσετε πιο άνετα. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα στον Κριό, μια όψη που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ότι είναι δύσκολο να εκφράσουμε με αυτοπεποίθηση τις σκέψεις και τη δράση μας ή μπορεί να αμφιβάλλουμε και να έχουμε δεύτερες σκέψεις για πράγματα που έχουμε αποφασίσει. Η Κυριακή είναι σίγουρα πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Το να διαχειριστείτε όλη αυτή την ενέργεια που σας δίνει το τετράγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας που επιτείνεται κι από τη Σελήνη στον Κριό, δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η ορμή και η δύναμη που πηγάζει από μέσα σας δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Βέβαια, μπορείτε πιο εύκολα να εκφράσετε με πάθος τις απόψεις σας, τις σκέψεις σας και να γοητεύσετε και τους άλλους.

Ακόμη, μπορεί να βρείτε μια νέα διέξοδο για την ενέργεια σας, ένα χόμπι, κάποιο γνωστικό αντικείμενο που θέλετε να μάθετε περισσότερα. Αν νιώθετε νοητικά ή ψυχικά ανήσυχοι και δεν ξέρετε πώς να καλμάρετε το νευρικό σας σύστημα, επιδοθείτε σε γυμναστική ή έστω λίγο περπάτημα. Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να βγαίνει η περίσσεια ενέργεια και να μην γίνεται θυμός.

ΤΑΥΡΟΣ

Το άγχος για κάποια κατάσταση φαίνεται ότι μπορεί να σας κυριεύει αυτό το Σαββατοκύριακο, είτε για λόγους που αφορούν στην καθημερινότητα των υποχρεώσεων σας, της δουλειάς ή των σχέσεων. Βέβαια, μαντέψτε ποιος μπορεί να συμπεριφέρεται κάπως αλλοπρόσαλλα και να προκαλεί εντύπωση μάλιστα στους γύρω του.

Σωστά μαντέψατε: εσείς! Η αλήθεια αγαπητοί μου Ταύροι είναι πως δεν είναι εύκολο να νιώθεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τα πράγματα, διότι θα υπάρχει πάντα ένας αστάθμητος παράγοντας να σε πετάει εκτός προγράμματος, να σε κάνει πιο ευάλωτο όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και να σε γεμίζει με αγωνία για το μέλλον. Αυτό το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά στις επαφές σας με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο έχετε βάλει πολλά κάστανα στη φωτιά και μπορεί αν διασπαστεί η προσοχή σας τελικά να μην καταφέρετε να βγάλετε πολλά που να μην είναι καμένα.

Φυσικά είστε πολύ ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά το θέμα είναι να μπορείτε να εστιάσετε λίγο σε αυτά που είναι προτεραιότητα και να μην χάνετε την ενέργεια σας από δω κι από κει χωρίς σημαντικό λόγο.

Ειδικά αν έχετε να κάνετε κάτι πιο απαιτητικό, θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε καλύτερα. Τις περισσότερες φορές βέβαια που νιώθετε έτσι, είναι γιατί κάτι μέσα σας σάς δημιουργεί περισσότερη ένταση και αγωνία και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε με ηρεμία.

Έτσι το βλέμμα και την ενέργεια σας κλέβουν διάφορα πράγματα στο περιβάλλον σας, που σας αποσπούν από τις αληθινές σας προτεραιότητες. Παρόλα αυτά, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου είναι ίσως καλύτερο από όλα του Ιανουαρίου! Επωφεληθείτε όπως μπορείτε.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ