Hailey Baldwin Bieber: Το χρυσό κορίτσι της μόδας με τα ακριβά συμβόλαια των Versace, Jimmy Choo & τον εκατομμυριούχο σύζυγο (φωτό)

Η περιουσία της υπολογίζεται στα 20 εκατομμύρια δολάρια

Στα 25 της χρόνια η Hailey Baldwin Bieber έχει αναδειχθεί στο «χρυσό» κορίτσι της μόδας, με το νεαρό supermodel να υπογράφει συμβόλαια με μεγάλους οίκους όπως ο Versace και ο Jimmy Choo.

Γεννημένη στις 22 Νοεμβρίου 1996 η Hailey έχει εμφανιστεί επίσης σε μεγάλες καμπάνιες για τους Guess, Ralph Lauren και Tommy Hilfiger, ενώ αν κρίνουμε από τις τελευταίες αναρτήσεις που έχει κάνει στο Intagram, το τελευταίο διάστημα συνεργάζεται με την Miu Miu.

Ποια είναι η Hailey Bieber

Παντρεμένη με τον Καναδό τραγουδιστή Justin Bieber η Hailey είναι κόρη του Stephen Baldwin, και ανιψιά των Alec, Daniel και William Baldwin. Ο παππούς της από τη μητέρα της είναι ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης Eumir Deodato.

 

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας της Stephen Andrew Baldwin (γεννημένος στις 12 Μαΐου 1966)[είναι Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης και ο μικρότερος από τα αδέλφια Baldwin. Η μητέρα της είναι Βραζιλιάνα ιταλικής και πορτογαλικής καταγωγής και ο πατέρας της είναι αγγλικής, ιρλανδικής, σκωτσέζικης, γαλλικής και γερμανικής καταγωγής.

Τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας

Το πρώτο πρακτορείο μοντέλων με το οποίο υπέγραψε η hailey Bieber ήταν η Ford Models, με το μοντέλο να εμφανίζεται σε περιοδικά ως τα Tatler, LOVE, V και i-D.

Η πρώτη της εμπορική καμπάνια ήταν για τη μάρκα ρούχων French Connection τον χειμώνα του 2014.  Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς η Bieber έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα περπατώντας για το Topshop και τη Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Sonia Rykiel.

 

Τον Ιανουάριο του 2015, η Bieber φωτογραφήθηκε για την αμερικανική Vogue και τον Μάρτιο για την Teen Vogue. Τον Απρίλιο, γύρισε το πρώτο της εξώφυλλο περιοδικού για το περιοδικό Jalouse μαζί με το  μοντέλο Lucky Blue Smith.

 

Τον ίδιο μήνα συμμετείχε σε δύο ακόμη εξώφυλλα, για την ολλανδική έκδοση του L'Officiel και την αμερικανική έκδοση του περιοδικού Wonderland, ενώ  επίσης φωτογραφήθηκε σε editorial για το Miss Vogue και το W.

Τον Ιούλιο το 2015, εμφανίστηκε στη διαφήμιση του Ralph Lauren μαζί με τον Αυστραλό τραγουδιστή Cody Simpson, και τον Οκτώβριο επέστρεψε στην πασαρέλα για τους Tommy Hilfiger και Philipp Plein. Πλέον θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά στον χώρο της μόδας.

 

Αξία 20 εκατ δολαρίων

Η Hailey Bieber έχει περιουσία περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth.  Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα με την οικογένειά της στο ντοκιμαντέρ του 2005 Living It: Unusual Suspects. Σε ηλικία 13 ετών, εμφανίστηκε στο Saturday Night Live.

Η Bieber εκπαιδεύτηκε για να γίνει μπαλαρίνα, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει το μόντελινγκ αφού υπέστη έναν τραυματισμό που τερμάτισε την καριέρα της. Υπέγραψε με τη Ford Models και άρχισε να περπατά στις πασαρέλες το 2014.

Το 2016, υπέγραψε με την IMG Models και εργάστηκε σε καμπάνιες για τους Tory Burch, Dolce & Gabbana και άλλους οίκους.. Την ίδια χρονιά, λάνσαρε μια σειρά από τσάντες με το όνομα #theHAILEYedited collection.

Έχει διοργανώσει εκδηλώσεις για το MTV και το 2017 άρχισε να φιλοξενεί την τηλεοπτική εκπομπή Drop the Mic. Μετά τον γάμο της με τον Justin Bieber, η Hailey εμφανίστηκε στο μουσικό του βίντεο με τον Dan + Shay για το "10.000 Hours".

Και ο.... εκατομμυριούχος σύζυγος

Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, ο Justin Bieber αξίζει συνολικά 285 εκατομμύρια δολάρια και έχει υπάρξει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους entertainers στον κόσμο

Ο Καναδός μουσικός ανακαλύφθηκε το 2007 όταν ο μάνατζερ Scooter Braun τον είδε τυχαία σε .ένα βίντεο στο YouTube να τραγουδά και να παίζει κιθάρα. Έκτοτε, έχει περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο και πούλησε περισσότερους από 150 εκατομμύρια δίσκους.

Κυκλοφόρησε μια ταινία για τη ζωή του με τίτλο Justin Bieber: Never Say Never το 2011. Έχει κυκλοφορήσει δύο ακόμη ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τη μουσική του, Justin Bieber: Seasons και Justin Bieber: Our World, σύμφωνα με το cheatsheet.com.

Έχει 203 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και 66,1 εκατομμύρια στο YouTube. Το βίντεό του για το "Baby" έχει περισσότερες από 2,6 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube και το "What Do You Mean?" έχει 2,1 δισεκατομμύρια!

Το 2019, ο Bieber δημιούργησε την εταιρεία ρούχων του, Drew House. Είχε συνεργασίες επί πληρωμή με πολλά διάσημα Brands, όπως οι Calvin Klein, Proactive, Adidas, Nicole by OPI, Walmart και Schmidt’s Naturals. Έχει επίσης μια σειρά από αρώματα, συμπεριλαμβανομένων των "Someday" και "Girlfriend".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ