Δανάη Μπάρκα: «Η μαμά μου με έχει δηλητηριάσει κατά λάθος με μαγειρική - είχε φτιάξει ψαρόσουπα και…» (βίντεο)

Όσα είπε στο Στούντιο 4 η αγαπημένη παρουσιάστρια

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα, που μίλησε μεταξύ άλλων για την ζωή και την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στην μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε πως οι φίλες τις την αποκαλούν συνταξιούχο, διότι της αρέσει να κάνει πράγματα που συνήθως κάνουν οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι.

Ακόμα είπε ότι λιβανίζει κάθε Δευτέρα και Παρασκευή!

Παράλληλα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή λέγοντας ότι της λείπει να έχει κάποιον σύντροφο στο πλευρό της.

Η Δανάη Μπάρκα δήλωσε επίσης  στην εκπομπή «Στούντιο 4» πως όσο δεν επιδρά αρνητικά στην ίδια η τηλεόραση, θα συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή.

Ακόμα συμπλήρωσε πως δεν έχει ξεχάσει ποιοι ήταν αυτοί που την αμφισβητούσαν την περσινή χρονιά.

Αναφερόμενη στον χωρισμό των γονιών της η Δανάη Μπάρκα είπε ότι ούτε την στεναχώρησε, ούτε της δημιούργησε κάποιο τραύμα, ενώ μιλώντας για την μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε πως την έχει δηλητηριάσει κατά λάθος με ψαρόσουπα!

«Έφτιαξε μια ψαρόσουπα.. κάποτε δεν μαγείρευε, λέω "ωχ".  Άντε της λέω να δοκιμάσω. Σε τρεις ώρες αρχίζω να πονάω. Της λέω "μαμά τι έκανες". "Ξέρεις τι μπορεί να φταίει;" Που έβγαλα το ψάρι την κατάψυξη τη Δευτέρα, το ξανάβαλα στο ψυγείο την Τρίτη και το μαγείρεψα την Τετάρτη». 

Η Δανάη Μπάρκα περιέγραψε τι τύπος μητέρας είναι η αγαπημένη ηθοποιός λέγοντας ότι είναι «cool» αλλά είναι και η «Ελληνίδα μάνα». «Είναι πολύ αστεία, δεν έχω γνωρίσει πιο αστεία μαμά» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ