Jodie Whittaker: Η σταρ του Doctor Who αποκάλυψε στα Brit Awards ότι είναι έγκυος - το φόρεμα που έφτιαξαν ειδικά για αυτή (φωτό)

Ευχάριστα νέα στο κόκκινο χαλί

Η Jodie Whittaker αποκάλυψε συναρπαστικά νέα στο κόκκινο χαλί των Brit Awards 2022, επιβεβαιώνοντας ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Η ηθοποιός του Doctor Who παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων στο O2 Arena του Λονδίνου την Τρίτη φορώντας, σύμφωνα με το metro.co.uk, ένα φόρεμα από από το βρετανικό brand Chimone.

Αποκάλυψε τα νέα ακουμπώντας τα χέρια της απαλά πάνω στην φουσκωμένη της κοιλίτσα, αν και η ίδια δεν έκανε κάποια αναφορά όσο ήταν στο κόκκινο χαλί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_raggedywho

Ωστόσο το brand επιβεβαίωσε την είδηση ​​με μια ανάρτηση στο Instagram, εξηγώντας ότι το φόρεμά της δημιουργήθηκε ειδικά έχοντας κατά νου την εγκυμοσύνη της.

Ειδικότερα η καλλιτεχνική διευθύντρια Carli Pearson έγραψε μεταξύ άλλων στο post: «Η πανέμορφη #jodiewhittaker στο custom μας φόρεμα για τα #thebritawards2022 @britawardsinc – το φόρεμα  δημιουργήθηκε ειδικά για την εγκυμοσύνη της, επιτρέποντας παράλληλα στην Jodie να διατηρήσει την αίσθηση του εαυτού της.


Έχουμε δουλέψει με την Jodie στο παρελθόν και λατρεύουμε την ενέργεια που φέρνει στα κομμάτια μας… για αυτήν την περίσταση, θέλαμε να φτιάξουμε κάτι τόσο δομημένο όσο και παιχνιδιάρικο – και αυτό είναι το αποτέλεσμα! Φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγο πριν η Jodie κατευθυνθεί για τα βραβεία, με λαμπερή και ένδοξη ευγένεια από την @tahira_makeup και την @soobroyhair».

Η 39χρονη Βρευανίδα ηθοποιός είναι ήδη μητέρα μιας επτάχρονης κόρης, την οποία μοιράζεται με τον σύζυγό της Christian Contreras.


Η τηλεοπτική σταρ θα έχει λίγο περισσότερο χρόνο στα χέρια της για να απολαύσει τη ζωή με το νεογέννητό μωράκι της της καθώς πρόκειται να αποχωρήσει από το Doctor Who αργότερα φέτος.

Δείτε επίσης:

 

Η Jodie επιβεβαίωσε ότι θα έφευγε από τη μακροχρόνια σειρά του BBC μαζί με τον Chris Chibnall, αφού το ζευγάρι εντάχθηκε στο σόου την ίδια στιγμή το 2017.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ