Ποιος να συγκριθεί μαζί σου! Ο Γιάννης Πάριος στη σκηνή με Ρέμο, Πέγκυ Ζήνα & τον γιο του - τον ερωτεύτηκε το Twitter (φωτό & βίντεο)

Μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά

Ο Γιάννης Πάριος, ερμηνευτής με τεράστια δισκογραφία και αμέτρητες επιτυχίες ετοίμασε για τους τηλεθεατές του Σπίτι με το MEGA ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολύ αγαπημένα τραγούδια.

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τον αγαπημένο μουσικό που τραγουδά για τον έρωτα, όπως κανείς άλλος!

Δείτε μερικά από τα σχόλια

Η μουσική βραδιά στο Σπίτι με το MEGA με τους Γιάννη Πάριο - Πέγκυ Ζήνα - Αντώνη Ρέμο και Good Job Nicky

Από τα πρώτα που «χάρισε» στο κοινό του ο ερωτικός ερμηνευτής είναι το «Ποιος θα συγκριθεί μαζί σου». Το κομμάτι, από το 1991 και τον ιστορικό δίσκο «Επίθεση αγάπης» σε μουσική Γιώργος Χατζηνάσιου, είναι πολύ αγαπητό σε όλο τους Έλληνες και έχει γίνει πολλές φορές σύνθημα αγάπης.

Οι στίχοι της Στέλλας Ρούνικ συγκίνησαν τόσο τον ίδιο τον Γιάννη Πάριο, όσο και όλους τους τηλεθεατές από το σπίτι.

Ο Γιάννης Πάριος κάλεσε την Πέγκυ Ζήνα στη σκηνή του MEGA και ερμήνευσαν μαζί μερικά από τα πιο σπουδαία τραγούδια του.  Ένα από αυτά έχει τραγουδήσει μαζί με την Χαρούλα Αλεξίου και αφήσει εποχή στην ελληνική μουσική.

«Κόκκινο γαρύφαλλο» από το 1985 και τον δίσκο «Εγώ κι εσύ». Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού έγραψε ο Νίκο Ιγνατιάδης.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιάννης Πάριος τραγολυδησαν μαζί ένα από τα κομμάτια που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική. 

Από τα σπουδαία τραγούδια που έγραψε ο Πάριος αλλά δεν τραγούδησε ο ίδιος σε πρώτη εκτέλεση είναι και το «Απορώ».

Το κομμάτι σε στίχους και μουσική του Γιάννη Πάριου είπε πρώτος ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος το 1987 στο δίσκο «Ραγισμένα μάτια».

Το τραγούδι σημάδεψε το πέρασμα του Χριστοδουλόπουλου σε ένα πιο ευρύ ακροατήριο και του χάρισε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

Από τη σπουδαία βραδιά του Γιάννη Πάριου δεν θα μπορούσε να λείπει ο γιος του Νικόλας που κάνει και αυτός καριέρα στο τραγούδι. 

Ο γιος του ερμηνευτή και της Σοφίας Αλιμπέρτη, με το καλλιτεχνικό όνομα Good Job Nicky, ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του αλλά και του αδερφού του και ασχολείται με τη μουσική.

Το τραγούδι που έκανε το ντεμπούτο του «January 8th» ερμηνεύει μοναδικά για το Σπίτι με το MEGA.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ