Τατιάνα Μπλάτνικ: Τα κατακόκκινα λουλούδια & το τρυφερό φιλί του πρίγκιπα της για την ημέρα των ερωτευμένων (φωτό)

Οι ευχές τους για του Αγίου Βαλεντίνου και η εξόρμηση της Μπλάτνικ σε ελβετικό θέρετρο

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία μοιράστηκε στο Instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, από το σπίτι μας μέχρι το δικό σας.

Μια μικρή υπενθύμιση για να γιορτάσετε την αγάπη, σε όλες τις μορφές της: φίλους, οικογένεια, φαγητό, ζωή, σπίτι και παρακαλώ, μην ξεχνάτε - το πιο σημαντικό: εσάς» αναφέρει στο post ενώ στην εικόνα βλέπουμε τον Νικόλαο να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο.

Η νύφη του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου κρατά μια ανθοδέσμη με κατακκόκινα τριαντάφυλλα που λογικά της έδωσε ο αγαπημένος της για την γιορτή των ερωτευμένων.

Photo: Instagram

Παράλληλα δημοσίευσε όμως και μια φωτογραφία του σκύλου τους Rumi να κρατά με τα δόντια του ένα από τα λουλούδια.

Photo: Instagram

Η Τατιάνα Μπλάτνικ στην ανάρτησή της έχει προσθέσει την τοποθεσία Αθήνα, ωστόσο γνωρίζουμε ότι πρόσφατα βρέθηκε στο Gstaad της Ελβετίας μαζί με καλή παρέα!

Ειδικότερα ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πάνας ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την σύζυγο του πρίγκιπα Νικόλαου, την μητέρα της, Μαρί Μπλάνκα Μπιερλάιν Μπρίγεμπουργκ, την σχεδιάστρια μόδας Θέμις Ζουγανέλη και τον Cyril Karaoglan, ειδικό σε θέματα ασφάλισης έργων τέχνης.

 

 

Στο Post του έχει κάνει επίσης ταγκ το Club de Luge, ένα προιβέ κλάμπ που βρίσκεται στο Gstaad και στο οποίο επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε μέλη.

 

 

 

 

Σημειώνεται ότι η Θέμις Ζουγανέλη, η οποία είναι κόρη του Κώστα Ζουγανέλη - του Μυκονιάτη που έφτιαξε τις περίφημες εννέα μούσες, το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που άφησε εποχή στο νησί - και σύζυγος του βιομήχανου τσιμέντων Τάκη Κανελλόπουλουέχει σαλέ στο ελβετικό θέρετρο και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Μυκόνου και Ελβετίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ