Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Παρασκευή δεν προσφέρεται για σοβαρές αποφάσεις και εκκινήσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η κατάσταση στο παγκόσμιο σκηνικό όπως διαμορφώνεται τις τελευταίες ώρες είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη με τον πόλεμο στην Ουκρανία και δυστυχώς δεν είναι και κάτι που θα τελειώσει άμεσα. Ο Μάρτιος δείχνει μεγαλύτερη ένταση και πίεση στην περιοχή.

Όσοι έχετε δει τις προβλέψεις μου για το 2022 στο YouTube, αναλύοντας την είσοδο των δεσμών της Σελήνης (του Κάρμα) στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού από τον Ιανουάριο του 2022 μέχρι το καλοκαίρι του 2023, έδωσα έμφαση στα θέματα που θα μας απασχολήσουν κατά κύριο λόγο το μεγάλο αυτό χρονικό διάστημα, που δεν είναι άλλα από το ενεργειακό και την οικονομία.

Ο Πλούτωνας στις τελευταίες του μοίρες πλέον στον Αιγόκερω οδηγεί σε εξελίξεις που αφορούν την αναδιανομή του πλούτου και της δύναμης σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Αμερική μάλιστα βιώνει αυτό που ονομάζουμε Πλουτώνια επιστροφή.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται ακριβώς στη μοίρα του Αιγόκερου που τον έχει στον γενέθλιο χάρτη της, της διακήρυξης της ανεξαρτησίας. Λένε πως μια αυτοκρατορία διατηρεί τη δύναμη της μέχρι την επιστροφή του Πλούτωνα. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πορεία τα δυο επόμενα χρόνια.

Ας αφήσουμε όμως τα γεωπολιτικά παιχνίδια κι ας δούμε τι θα φέρει η μέρα μας σε προσωπικό επίπεδο για το καθένα από τα 12 ζώδια. Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, αλλά τις περισσότερες ώρες θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε αυτό το ζώδιο.

Από τις 05:24 το πρωί μέχρι τις 18:27 το απόγευμα που εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Έτσι στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας μπορεί να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο και η αλήθεια είναι πως δεν προσφέρεται η Παρασκευή για σοβαρές αποφάσεις και εκκινήσεις.

Μόλις η Σελήνη περάσει στον Αιγόκερω βοηθά να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλουμε και ευνοεί να είμαστε πιο παραγωγικοί.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια πράγματα που χρήζουν βελτίωσης στη ζωή σας έχετε την ευκαιρία τώρα να τα διορθώσετε, να τα ανανεώσετε, ενώ άλλα που φαίνεται ότι πλέον σας είναι άχρηστα ή ακόμη περισσότερο σας εμποδίζουν να σημειώσετε πρόοδο, είναι καιρός να τα αφήσετε πίσω σας. Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και είναι πιθανόν κάποιος φίλος ή συνεργάτης να σας προτείνει κάτι να διαβάσετε που θα ανανεώσει τα ενδιαφέροντα σας.

Από την άλλη, μπορεί να ασχολείστε με θέματα σπουδών ή να ψάχνετε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας. Το βραδάκι η Σελήνη θα προχωρήσει στον τομέα της καριέρας κι είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια ανησυχία σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά.

Μπορεί ακόμη εντελώς ξαφνικά να σας έρθει μια πρόταση από εκεί που δεν την περιμένατε. Οι ευκαιρίες θα είναι σίγουρα πιο πολλές αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορεί να προβληματίζεστε από μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική και να έχετε ιδιαίτερη πίεση το γουηκέντ που έρχεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανώς να νιώθετε κάπως κολλημένοι σε θέματα σχέσεων ή σε θέματα επαγγελματικών τον τελευταίο καιρό, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα θα αρχίζουν σταδιακά από την άλλη εβδομάδα να παίρνουν ένα καλύτερο δρόμο και να εξελίσσονται.

Σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σε φάση κενής πορείας, μπορεί να νιώθετε ανόρεχτοι να αναλάβετε δράση ή να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. Ίσως να έχετε αμφιβολίες για κάποιες καταστάσεις ή συναισθηματικές μεταπτώσεις.

Τα οικονομικά μπορεί επίσης να σας προβληματίζουν. Το βραδάκι που η Σελήνη περνά στον φιλικό σας Αιγόκερω τα θέματα που αφορούν το μέλλον σπουδών και καριέρας θα σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά στις προσπάθειες σας αυτές δεν θα νιώσετε καθόλου μόνες-οι.

Θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα σας υποστηρίξουν ή θα σας ανοίξουν ένα νέο δρόμο. Γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί σήμερα το βράδυ σε συζητήσεις και προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι σήμερα ή πιθανώς εσείς οι ίδιοι να έχετε φέρει τον εαυτό σας σε μια τέτοια κατάσταση και να έχετε επωμιστεί άπειρες ευθύνες και υποχρεώσεις και τώρα δεν ξέρετε πώς να βγείτε από αυτές και να αναπνεύσετε. Ίσως όμως δεν πρέπει να σκέφτεστε έτσι, αλλά να θυμηθείτε για ποιο λόγο καταρχάς μπορεί να αποφασίσατε να μπείτε με ενθουσιασμό σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις.

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας στον Τοξότη, αλλά σε φάση κενής πορείας μέχρι το απόγευμα που προχωρά στον Αιγόκερω, δεν βοηθά πολύ να είστε συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα. Το μυαλό σας άγεται και φέρεται και οι άλλοι φαίνεται ότι μπορεί να έχουν περισσότερες απαιτήσεις από σας, δημιουργώντας σας έναν σχετικό εκνευρισμό. Από τη στιγμή που η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω θα γειωθείτε περισσότερο και θα κάνετε περισσότερη δουλειά.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ