''Δείξτε το στον Πούτιν'': Ο γιατρός ανήμπορος να ξαναδώσει ζωή στο κοριτσάκι που χτύπησε η βόμβα - κλαίνε οι νοσοκόμες στην ανάνηψη (φωτό - βίντεο)

 Συνολικά 16 παιδιά έχουν σκοτωθεί τις τελευταίες ημέρες....

Το δράμα των Ουκρανών συνεχίζεται για έκτη ημέρα, μετά την εισβολή της Ρωσίας, με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται συνεχώς.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους στην Ουκρανία για να γλιτώσουν από τον πόλεμο ξεπερνά το μισό εκατομμύριο, σύμφωνα με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Φιλίπο Γκράντι, αν και υπάρχουν καταγγελίες για ρατσιστική αντιμετώπιση των Αφρικανών προσφύγων.

Μεταξύ των θυμάτων, τουλάχιστον 16 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με το υπουργείο. Επίσης, άλλοι 1.684 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 116 παιδιά, έχουν τραυματιστεί.

 

 

Οι συγκλονιστικές φωτό με το νεκρό κοριτσάκι κάνουν τον γύρο του κόσμου και προκαλούν θλίψη, θυμό, οργή και αγανάκτηση.

 

 

Η εικόνα του 6χρονου παιδιού, με τις πυτζάμες του πραγματικά σοκάρει.

Ρώσοι βομβάρδισαν την πολυκατοικία που διέμενε, με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματιστεί θανάσιμα. Φωτογραφίες από την προσπάθεια των γιατρών να την επαναφέρουν κάνουν τον γύρο του κόσμου, ενώ συγκλονίζει η μητέρα της 6χρονης που κρατά τις παντόφλες, το κασκόλ και το καπέλο του παιδιού.

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας επαναφοράς του παιδιού σύμφωνα με το cbsnews, ένας γιατρός, στράφηκε στον φωτογράφο και είπε:

Δείξτε αυτήν την εικόνα στον Πούτιν. Τα μάτια αυτού του παιδιού, τους γιατρούς που κλαίνε“.

Το σώμα της έμεινε μόνο του στο δωμάτιο, καλυμμένο από το πολύχρωμο μπουφάν της, πασαλειμμένο με αίμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ