Ζώδια - ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου: Ετοιμαστείτε για έντονες καταστάσεις, δύσκολο να ελέγξουμε τα πάθη μας

Τι μας περιμένει αυτό τον μήνα στα ερωτικά μας, σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά

Ο Μάρτιος ξεκινάει με ελπίδα και αισιοδοξία, αφού η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 02/03/2022 θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και φέρνει ευκαιρίες στην ερωτική μας ζωή. Το συναίσθημα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα μπορέσουμε να συμφιλιωθούμε με όσους μας πίκραναν, να κατανοήσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να χαράξουμε μια νέα πορεία.

Στις 03/03/2022 το κλίμα αλλάζει, αφού πραγματοποιείται η δυναμική σύνοδος Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Ετοιμαστείτε για έντονες καταστάσεις στα ερωτικά σας ζητήματα, καθώς θα είναι δύσκολο να ελέγξουμε τα πάθη μας ή να καταπιέσουμε τις επιθυμίες μας. Είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια χειριστικές συμπεριφορές και μια ανάγκη να επιβληθούμε και να εξουσιάσουμε τον άλλον.

Στις 06/03/2022 η Αφροδίτη και ο Άρης θα εγκαταλείψουν το ζώδιο του Αιγόκερου και θα μπουν στον Υδροχόο. Αυτή η θέση θα δημιουργήσει την ανάγκη να αποστασιοποιηθούμε και να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις στα ερωτικά μας μέσα από ένα πιο αντικειμενικό πρίσμα.

Επιπλέον, θα μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία μέσα στις σχέσεις μας ή να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που μοιραζόμαστε κοινό όραμα και ιδέες.

Με τον Ερμή να περνάει στο ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων στις 10/03/2022 και τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 13/03/2022 στο ίδιο ζώδιο, οι ημέρες αυτές προσφέρονται για περισσότερο συναίσθημα και λιγότερη δράση.

Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσετε όσα νιώθετε και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, όμως μη βιαστείτε να βγάλετε κάποιο συμπέρασμα ή να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση για τη σχέση σας, αφού το τοπίο είναι θολό και επικρατεί μια ασάφεια. Στις 18/03/2022 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο γήινο ζώδιο της Παρθένου, ένα φεγγάρι που σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου.

Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να μας δημιουργήσει σύγχυση και να δυσκολευόμαστε να διακρίνουμε το όνειρο από την πραγματικότητα ή να εξιδανικεύσουμε ανθρώπους και καταστάσεις. Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ουρανός με την Αφροδίτη και τον Άρη στις 19/03/2022 και στις 22/03/2022 αντίστοιχα, θα φέρουν ανατρεπτικά γεγονότα και νέα δεδομένα στις σχέσεις μας.

Ίσως να έρθουμε αντιμέτωποι με απρόβλεπτες αντιδράσεις από τους άλλους ή να υπάρχει μια επαναστατική διάθεση μέσα στις σχέσεις μας που να μας φέρει σε ρήξη με τους άλλους.

Στις 20/03/2022 ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό και για το υπόλοιπο του μήνα θα υπάρχει έντονη ανάγκη να δράσουμε και να πάρουμε πρωτοβουλίες.

Από τις 27/03/2022 που θα εισέλθει και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο, θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο ειλικρινές συζητήσεις και να πούμε όσα σκεφτόμαστε στον σύντροφο μας, αρκεί να ελέγξουμε τον παρορμητισμό μας και να μην πληγώσουμε τους άλλους με τα λόγια μας.

Ο μήνας κλείνει με μια σκληρή σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο, μια όψη η οποία μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας υπενθυμίζει τα πρέπει απέναντι στον σύντροφο και τη σχέση μας. Μπορεί λοιπόν το κλίμα να είναι αρκετά βαρύ, να εμφανιστούν εμπόδια στις σχέσεις σας ή κάποιοι από εσάς να νιώσετε ματαίωση και μοναξιά.

Ωστόσο, αν ξεπεράσετε τα προβλήματα και συγκροτηθείτε, αυτή η όψη αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να θέσετε πιο γερές βάσεις για τις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2/3 και σας δημιουργεί την ανάγκη να κάνετε έναν απολογισμό και να σκεφτείτε μήπως πρέπει να κλείσετε οριστικά έναν κύκλο και να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους και καταστάσεις που σας ρίχνουν την ψυχολογία. Το μόνο που έχετε να κάνετε με αυτό το φεγγάρι, είναι να κάνετε στην άκρη τον εγωισμό σας, να αφεθείτε στο συναίσθημα σας και να ακολουθήσετε τη φωνή της διαίσθησης σας η οποία θα μπορέσει να σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι.

Στις 6/3 ο κυβερνήτης σας ο Άρης μαζί με την Αφροδίτη θα κάνουν την είσοδο τους στο ζώδιο του Υδροχόο, μια θέση η οποία θα αυξήσει την κοινωνικότητα σας και θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες είτε μέσα από παρέες είτε μέσα από το διαδίκτυο.

Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα υπάρχει έντονη εγκεφαλική χημεία μεταξύ σας. Το τελευταίο δεκαήμερο θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον για εσάς, αφού στις 20/3 ο Ήλιος θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο εγκαινιάζοντας τον μήνα των γενεθλίων σας. Αν το προηγούμενο διάστημα αισθανόσασταν πως έχετε χάσει τη δυναμική και την αυτοπεποίθηση σας, τώρα θα βρείτε τον εαυτό σας και θα μπορέσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε νέα ξεκινήματα στην ερωτική σας ζωή.

Στις 27/3 θα κάνει και ο Ερμής με τη σειρά του την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο και θα σας δώσει τη δυνατότητα να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και να εκφράσετε τις σκέψεις σας στο ταίρι σας με περισσότερο θάρρος και τόλμη.

TAΥΡΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινάει με μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση για εσάς, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2/3. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί για να βγείτε από την ασφάλεια της ρουτίνας σας, να πειραματιστείτε και να βάλετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας, με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με φίλους και μέσα από αυτούς να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο μπορεί να δώσει νόημα στην καθημερινότητα σας.

Άλλωστε, με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 3/3, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε έλξη για ένα άτομο το οποίο με κάποιο τρόπο θα σας εξιτάρει εγκεφαλικά και θα έχει την ικανότητα να σας παρασύρει σε μια άλλη φιλοσοφία ζωής και σε άλλους τόπους -είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου στις 18/3, στον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να πάρετε την επιβεβαίωση από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.  Δεν αποκλείεται αυτό το φεγγάρι να φέρει τον έρωτα στη ζωή σας και να βγάλει στην επιφάνεια ρομαντικά συναισθήματα.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να βιαστείτε να εξιδανικεύσετε τον άλλον, αφού λόγω της αντίθεσης με τον Ποσειδώνα το τοπίο θα είναι θολό και δεν θα έχετε ξεκάθαρη κρίση.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Κριό, θα ξεκινήσει μια πιο εσωστρεφής φάση κατά την οποία θα μπορέσετε να κάνετε έναν απολογισμό και μια απαραίτητη ενδοσκόπηση, προκειμένου να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος ξεκινάει για εσάς με πάθη, ίντριγκες και εντάσεις για την ερωτική σας ζωή, αφού στις 3/3 κορυφώνεται η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Εάν είστε ελεύθεροι, η σεξουαλική διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο και οι επιθυμίες σας θα είναι πολύ έντονες.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και μην συμβιβαστείτε σε καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν το πάθος και την έξαψη που επιθυμείτε.

Εάν είστε σε σχέση, τότε μόνο ήρεμο δεν θα είναι το κλίμα γύρω από αυτές τις ημέρες. Είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις που θα πυροδοτήσουν εντάσεις και θα θίξουν ζητήματα εμπιστοσύνης μέσα στη σχέση σας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και να μην υποκύψετε σε παιχνίδια εξουσίας.

Στις 6/3 η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου είναι μια θέση που θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και μια διάθεση να προχωρήσετε μπροστά και να αφήσετε πίσω σας το δράμα και τις δυσάρεστες καταστάσεις. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας, να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και γενικώς να τολμήσετε να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 18/3 στο ζώδιο της Παρθένου και βάζει στο επίκεντρο την οικογενειακή σας ζωή και το σπίτι. Είναι μια ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τους αγαπημένους σας ανθρώπους και να εκφράσετε συναισθήματα που κρατούσατε κρυμμένα.

Αυτό το φεγγάρι θα σας δείξει ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σας και μπορούν να σας υποστηρίξουν σε δύσκολες στιγμές. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Κριό, θα διανύσετε μια πιο εξωστρεφή περίοδο κατά την οποία θα έχετε μεγάλη ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους με τους οποίους θα αισθάνεστε ο εαυτός σας.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις του Μαρτίου και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ