Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα δημιουργώντας σύγχυση και αστάθεια

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Την Πέμπτη τίποτε δεν είναι απλό και τίποτε δεν είναι ήσυχο και ήρεμο. Έχουμε μια τριπλή σύνοδο ανάμεσα στην Αφροδίτη, τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μια όψη που δεν πρόκειται να επαναληφθεί σε αυτό το ζώδιο όσο ζούμε. Η όψη αυτή είναι μεγάλης ισχύος, καθώς ο συμβολισμός του Πλούτωνα -παρά το μικρό μέγεθος του- είναι τεράστιος στην αστρολογία.

Η Σελήνη από τους Ιχθύς συναντά τον Ποσειδώνα δημιουργώντας σύγχυση και αστάθεια στη μέρα, έτσι η Πέμπτη είναι μια μέρα πρακτικά πολύ νευρική, έντονη, ενώ θα είναι δύσκολο να συγκρατήσουμε ίσως τον θυμό, την εσωτερική ένταση ή τα νεύρα μας.

Δυστυχώς και η επικαιρότητα θα είναι ιδιαίτερα βαριά. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου προσπαθήστε να απέχετε από υψηλούς τόνους, αντιπαραθέσεις και κοιτάξτε να βγάλετε την περίσσεια ενέργεια σε κανάλια πιο δημιουργικά και παραγωγικά.

ΚΡΙΟΣ

Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα παραπέμπει σε μεγάλες φιλοδοξίες από τη δική σας πλευρά, αλλά και σε παιχνίδια εξουσίας από άτομα τα οποία μπορεί να έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Ενδεχομένως να έχετε παρατηρήσει μια συμπεριφορά που δεν σας αρέσει καιρό τώρα από κάποιο άτομο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή να έχετε την αίσθηση ότι κάποιος σας παίζει παιχνίδια προκειμένου να σας απομακρύνει με τον τρόπο του.

Προσπαθήστε, όχι μόνο σήμερα, αλλά και στο σύνολο της εβδομάδας, να αποστασιοποιηθείτε, να μην πάρετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει και να οργανώσετε καλά την όποια επίθεση σας σε αυτό το άτομο. Συνήθως οι κόντρες με τον Πλούτωνα δείχνουν άτομα τα οποία λειτουργούν με υστεροβουλία, έχουν δύναμη ή δανεική δύναμη και δεν δρουν ποτέ ευθέως, αλλά πλαγίως. Από την άλλη, σε αυτή τη φάση η στρατηγική και η ψυχραιμία στον χώρο της δουλειάς μπορεί να σας πάνε πολύ ψηλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας συναντιούνται σήμερα σε σύνοδο και μάλιστα σε έναν τομέα επικοινωνίας για το δικό σας ζώδιο, ίσως δεν έχετε την πιο καλή διάθεση κι ακόμη περισσότερο ίσως δεν είστε και πολύ ανεκτικοί με αυτά που ακούτε ή βλέπετε να γράφουν οι άλλοι ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ίσως αν πρόκειται για άγνωστα σε σας άτομα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα αγνοήσετε, αν όμως πρόκειται για συναδέλφους και γνωστά σας πρόσωπα καλύτερα να επιδείξετε διπλωματία.

Αν διαφωνείτε δε σημαίνει ότι θα πάτε με το μέρος τους. Απλά προσέξτε πώς εκφράζετε τις θέσεις και τις απόψεις σας για να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά. Σεβαστείτε τα όρια των άλλων, αλλά βάλτε κι εσείς τα δικά σας. Ακόμη, προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνετε και μην αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες που είναι ανθρωπίνως αδύνατο να φέρετε εις πέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα από τη μια μπορεί να σας κάνει μαγνήτη του έρωτα και των χρημάτων κι από την άλλη θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και επιλεκτικοί σε αυτούς που σας πλησιάζουν. Φυσικά κι εσείς θα πρέπει να μην γίνεστε χειριστικοί απέναντι σε άτομα τα οποία σας κολακεύει μεν το ενδιαφέρον τους, αλλά στην πραγματικότητα δεν θέλετε να κάνετε κάτι μαζί τους.

Αν σας προτείνεται σε οικονομικό επίπεδο μια επένδυση, ξεψαχνίστε πολύ καλά ποιος και για ποιον λόγο σας την προτείνει κι αν δεν γνωρίζετε καλά το άτομο καλύτερα να μην δείξετε αμέσως εμπιστοσύνη και ανοίξετε τα χαρτιά σας ή πείτε μυστικά σας. Γενικότερα, όσο πιο συγκρατημένη στάση έχετε σήμερα τόσο καλύτερα μπορεί να σας βγουν όλα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ