Καλλονές μαμά & κόρη από το Λίβανο δημιούργησαν το catering Mamarita! Υγιεινά, πεντανόστιμα πιάτα (φωτό & βίντεο)

Αποφάσισαν να κάνουν την αγάπη τους για την μαγειρική επάγγελμα!

Με μεσογειακή, αραβική αλλά και international κουζίνα, το catering «Mararita», που δημιούργησε το πρώην μανεκέν Jessica Kahawaty και η αγαπημένη της μητέρα, προσφέρει υγιεινά, πεντανόστιμα πιάτα!

Πανέμορφες και οι δύο - σίγουρα η Jessica κληρονόμησε τα κάλλη της από την μαμά της! - αποφάσισαν να κάνουν την αγάπη τους για την μαγειρική επάγγελμα.

Το Mamarita έχει έδρα το Ντουμπάι, ενώ οι δύο γυναίκες κατάγονται από το Λίβανο. Η Jessica έχει γεννηθεί βέβαια στην Αυστραλία και κατέχει τίτλους ομορφιάς, ενώ εκπροσώπησε την χώρα της στον διαγωνισμό Miss World το 2012, όπου βγήκε δεύτερη!

Σύμφωνα με την περιγραφή στο σαίτ του Mamrita στον πυρήνα της κουζίνας τους βρισκεται μια μαμά, που δεν είναι άλλη από την γεννημένη στο Λίθβανο σεφ Rita Kahawaty (εξού και το όνομα του catering).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mama Rita (@mamarita)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mama Rita (@mamarita)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mama Rita (@mamarita)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mama Rita (@mamarita)

«Έχοντας εργαστεί σε καμπάνιες μόδας σε όλο τον κόσμο, υπερηφανεύεται περισσότερο για τον εαυτό της, για τις δεξιότητές της στην κουζίνα, μαγειρεύοντας για την οικογένεια και τους φίλους της με τα καλύτερα από τα καλύτερα: φρέσκα και απλά υλικά από τα οποία φτιάχνονται υγιεινά και νόστιμα γεύματα.

Όλα ξεκίνησαν με τη μητέρα της, που της έμαθε να μαγειρεύει, και τον πατέρα της Simon που καλλιεργούσε νόστιμα λαχανικά στα βουνά του Λιβάνου.

Το φυσικό ταλέντο της μαμάς Ρίτας της επέτρεψε να προσθέσει τις δικές της πινελιές στα αγαπημένα πιάτα με τα οποία μεγάλωσε. Αυτό το δώρο μεταδόθηκε στην κόρη της Τζέσικα, και τώρα σε εσάς, καθώς σας προσκαλούμε να αφεθείτε σε τρεις γενιές της μεσογειακής και διεθνούς σπιτικής μαγειρικής της οικογένειάς μας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ