Χρήστος Λούλης - Έμιλυ Κολιανδρή: Η σπάνια εμφάνιση - το ωραίο ζευγάρι στην επίσημη πρεμιέρα του Εθνικού Θεάτρου (φωτό)

Είδαν την παράσταση «Πονηρό Πνεύμα»

Μια σπάνια εμφάνιση για τον Χρήστο Λούλη και την αγαπημένη του σύζυγο Έμιλυ Κολιανδρή, που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του έργου «Πονηρό Πνεύμα» στο Εθνικό Θέατρο.

Οι δύο ηθοποιοί, που είναι παντρεμένοι από το 2008, τίμησαν με την παρουσία τους τους συναδέλφους τους και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες ο Λούλης επέλεξε ένα μπλε σακάκι με τζιν παντελόνι, μαύρο πουκάμισο και μποτάκια, ενώ η Κολιανδρή φόρεσε μια λευκή μπλούζα με φτερά στα μανίκια, συνδυασμένη με γκρενά παντελόνι και animal print παπούτσια.

Η μαύρη κωμωδία του Νόελ Κάουαρντ «Πονηρό πνεύμα» σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης ανεβάζει το «Blithe spirit», όπως θέλει ο πρωτότυπος τίτλος του βρετανικού έργου, με έναν θίασο αστέρων: τους Αργύρη Ξάφη, Άννα Μάσχα, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Αμαλία Μουτούση, Κατερίνα Λέχου, Θανάση Δήμου, Γιώργο Γλάστρα και Ειρήνη Λαφαζάνη.

Μεταξύ άλλων στην πρεμιέα βρέθηκαν οι: Χάρης Ρώμας, Γιάννης Μόσχος, Έλλη Στάη, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Εύα Νάθενα, Κώστας Λαμπρόπουλος, Έλενα Σκουλά, Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη.

Το παρών έδωσε ακόμα και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ