32χρονος παντρεύτηκε 3 γυναίκες, πανομοιότυπες τρίδυμες! Γνώρισε τη Natalie, αλλά τον ήθελαν και η Natasha & η Nadege (φωτό & βίντεο)

Και μεγάλος έρωτας και μεγάλη αδελφική αγάπη! 

Ο άνθρωπος ήθελε να κάνει μία σοβαρή γνωριμία με σκοπό το γάμο. Online λοιπόν o Luwizo ήρθε σε επικοινωνία με την Natalie.

Δεν κατάλαβε όμως ότι κάθε μέρα στην ψηφιακή συζήτηση του μιλούσε  και μία άλλη από τις τρεις αδερφές.

Ετσι χωρίς να το καταλάβει άρχισε να ερωτεύεται την Natalie. Στην πραγματικότητα οι τρίδυμες Natalie, Natasha, και Nadege, του είχαν στήσει μια όμορφη ….. παγίδα ερωτα.

Οταν ζήτησε  συνάντηση με την κοπλέα, εμφανίστηκαν και οι τρεις αδερφές οι οποίες ήταν ολόιδιες.

Ρώτησε λοιπόν ο Luwizo: ποια από τις τρεις σας είναι η  Natalie; εγώ είμαι ,αλλά τελικά σου μιλάμε όλες μαζί στο chat, σε έχουμε ερωτευτεί και οι τρεις και χωρίς να το καταλάβεις ,έχεις ερωτευτεί κι εσύ και  τις τρεις μας ….

Tα πράγματα προχώρησαν και σοβάρεψαν και τότε τέθηκε το τρίλημμα:  Ποια θα παντρευτώ από τις τρεις σας; Στο τρίλημμά απάντησαν και οι τρεις αδελφές με μία φωνή: και τις τρεις θα παντρευτείς , γιατί εμείς δεν θέλουμε να μας χωρίσει κανένας. Αν παντρευτούμε τρεις άντρες θα χωριστούμε. 

Οι τρεις Κογκολέζες  τρίδυμες προτίμησαν να παντρευτούν τον ίδιο άντρα παρά να χωρίσουν . Οι γονείς του 32χρονου είχαν μεγάλη αντίρρηση γι ‘αυτό τον τριπλό γάμο , δεν τους άρεσε  που ο γιος τους γινόταν πολύγαμος.

Στην αρχή αντιδρούσε και η αδελφή του αλλά τελικά στήριξε τον τολμηρό Luwizo.

Και μεγάλος έρωτας και μεγάλη αδελφική αγάπη! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ