Η Κέιτ Μίντλετον με royal blue, ασορτί με την πεθερά της Καμίλα - το μωβ της ορχιδέας της Δούκισσας (φωτό & βίντεο)

Τα outfits τους ταίριαξαν απόλυτα! 

 

Η Κέιτ Μίντλετον και η πεθερά της Καμίλα, φρόντισαν να συντονίσουν τα ρούχα τους τη Δευτέρα, στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, που τελέστηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, αυτή τη Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022. Το ίδιο και η  Αλεξάνδρα του Κεντ.

Οι δύο Δούκισσες και η πριγκίπισσα μπορεί να μην φόρεσαν ακριβώς τα ίδια χρώματα, ωστόσο τα outfits τους ταίριαξαν απόλυτα! 


Ειδικότερα η Δούκισσα του Κέιμπριτ, η οποία έφτασε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ, επέλεξε ένα coat dress σε royal blue χρώμα, το οποίο είχε βελούδινο γιακά.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με την Paris Match το φόρεμα ήταν της Λονδρέζας σχεδιάστριας Catherine Walker και η Κέιτ το συνδυάσε με ζαφειρένια κοσμήματα.

Ακόμα η μητέρα του πρίγκιπα Τζώρτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα καπέλο στο ίδιο χρώμα με το φουστάνι της, το οποίο είχε ένα φιόγκο στο πίσω μέρος.

Η πεθερά της, Δούκισσα της Κορνουάλης από πλευράς της φόρεσε ένα επίσης ένα coat dress, στο μωβ της ορχιδέας, στο οποίο είχε καρφώσει δύο καρφίτσες σε σχήμα λουλουδιών. Η σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου, διάδοχου του βασιλικού θρόνου, είχε προσθέσει στο look της ένα μεγάλο καπέλο, στους ίδιους τόνους το οποίο ήταν διακοσημένο με φτερά.

Όσο για την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Κεντ, ξαδέρφη της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ – η οποία δεν μπόρεσε να παραστεί σε αυτή τη θρησκευτική τελετή για λόγους υγείας – είχε επιλέξει ένα Navy blue σύνολο, το οποίο συνδύασε με αντίστοιχου χρώματος καπέλο, μαύρα γάντια και ένα τσαντάκι.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Αλεξάνδρα Ελένη Ελισάβετ Όλγα Κρίσταμπελ γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1936 στο Λονδίνο. Οι γονείς της είναι ο Γεώργιος, Δούκας του Κεντ, και η Μαρίνα της Ελλάδας.

Το πρώτο της όνομα Αλεξάνδρα της δόθηκε για να τιμηθεί η εκ πατρός προγιαγιά της, Αλεξάνδρα της Δανίας, το δεύτερο όνομα Ελένη της δόθηκε για να τιμηθεί η εκ μητρός γιαγιά της, Μεγάλη Δούκισσα Ελένη Βλαδιμήροβνα της Ρωσίας, το τρίτο όνομα Ελισάβετ και το τέταρτο όνομα Όλγα, της δόθηκε προ τιμήν των θείων της, της Ελισάβετ της Ελλάδας, Κόμισσας του Ταίρινγκ-Γίεντενμπαχ, και της Όλγας της Ελλάδας, Πριγκίπισσας της Γιουγκοσλαβίας (αδελφές της μητέρας της) και το πέμπτο όνομα Κρίσταμπελ της δόθηκε επειδή γεννήθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ