Γάμος Μπερλουσκόνι - Φασίνα: Fake τελετή, νυφικό με γαλλική δαντέλα - παρόντα τα παιδιά & ο αδελφός του μεγιστάνα (φωτό & βίντεο)

Yπολογίζεται ότι ο γάμος, αν και συμβολικός, κόστισε περίπου 400.000 ευρώ!

Ο αμφιλεγόμενος δισεκατομμυριούχος και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκανε έναν «συμβολικό γάμο» με την 53 χρόνια νεότερη του πολιτικό Μάρτα Φασίνα (Marta Fascina).

Το ζευγάρι είχε 60 περίπου καλεσμένους και η εκδήλωση έγινε στη Villa Gernetto στο Lesmo, βόρεια του Μιλάνου.  Ο 85χρονος πολιτικός και μεγιστάνας των ΜΜΕ και η 32χρονη αγαπημένη του, είχαν όλα όσα απαιτεί ένας πραγματικός γάμος: Νυφικό, ανθοδέσμη, τούρτα, δεξίωση... αλλά έλειπε η επίσημη ληξιαρχική πράξη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE SPOSE (@elle_spose)

Μάλιστα υπολογίζεται ότι ο γάμος, αν και συμβολικός, κόστισε περίπου 400.000 ευρώ!

Βλέπετε, λόγω της διαμάχης του Μπερλουσκόνι με τα παιδιά του για την περιουσία του, η οποία υπολογίζεται περίπου στα 7.2 διασεκατομμύρια δολάρια, ο Καβαλιέρε δεν έκανε ένα πραγματικό γάμο, αλλά μια «γιορτή αγάπης», όπως την αποκάλεσε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE SPOSE (@elle_spose)

Μπορεί η τελετή να μην είχε νομική ισχύ, αλλά το ζευγάτι αντάλλαξε τους όρκους και τις βέρες, ενώ η Μάρτα εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό νυφικό Antonio Riva.  Φτιαγμένο από γαλλική δαντέλα, το φόρεμα είχε ουρά  3,5 μέτρων και η τιμή του υπολογίζεται περίπου στα 20.000 ευρώ. Ο  Μπερλουσκόνι επέλεξε από πλευράς του ένα μπλε κοστούμι Armani.

 

Η Fascina είναι η τελευταία ρομαντική κατάκτηση του Μπερλουσκόνι, αφού διέκοψε την προηγούμενη σχέση του με τη Francesca Pascale το 2020, η οποία στην ώριμη ηλικία των 34 ετών ήταν απλά πολύ μεγάλη για εκείνον.

Και φυσικά από την «τελετή» δεν θα μπορούσε να λείψει και η δεξίωση με το εστιατόριο Da Vittorio να αναλαμβάνει το εκλεκτό μενού. Τι έφαγαν οι καλεσμένοι; Μοσχαρίσιο mondeghili με λεμόνι, νιόκι ρικότας και πατάτες με σαφράν, paccheri «alla Vittorio» και μοσχαρίσιο κρέας σε κόκκινο κρασί με κρέμα καρότου αρωματισμένη με κανέλα.

Η Μάρτα, η οποία πλέον είναι βουλευτής στο κόμμα του 85χρονου, Forza Italia, στο παρελθόν εργαζόταν στο σύλλογο AC Milan, όπου και φέρεται να γνώρισε το 2020 τον 85χρονο αγαπημένο της.

 

Ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έχει εμπλακεί σε μια σειρά από σκάνδαλα, έχει παντρευτεί ήδη δύο φορές και έχει πέντε παιδιά. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Carla Elvira Lucia Dall'Oglio (m. 1965–1985). 

Η δεύτερη σύζυγός του ήταν η ηθοποιός Veronica Lario (65 ετών) με την οποία απέκτησε έναν γιο και δύο κόρες.  Χώρισαν το 2014 μετά από 24 χρόνια γάμου, όταν αποκαλύφθηκαν τα «bunga bunga» πάρτι του Καβαλιέρε.

Σύμφωνα με το ιταλικό Vanity Fair στην εκδήλωση έδωσε το παρόν ο αδελφός του Μπερλουσκόνι, Πάολο και τα παιδιά του Μπερλουσκόνι: Μαρίνα, Μπάρμπαρα, Ελεονόρα και Λουίτζι. Από τον «συμβολικό γάμο» απουσίαζε ο δεύτερος γιος του Πιερ Σίλβιο, ωστόσο η απουσία του μπορεί να οφείλεται στον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ