Grammys: Η Chrissy Teigen λαμπερή μαμά με ροζ τουαλέτα & φτερά - πώς έντυσε τα παιδιά της για τα βραβεία; (φωτό & βίντεο)

Απόλαυσαν τον μπαμπά τους στη σκηνή

Τα παιδιά της Chrissy Teigen και του John Legend έκλεψαν την παράσταση στα φετινά βραβεία Grammy, όπως φυσικά και τα υπέροχα ouutfits που φόρεσε η διάσημη μαμά τους.

Ήδη καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί της 64ης τελετής απονομής, το βράδυ της Κυριακής, ο μουσικός είπε ότι η 5χρονη Luna και ο 3χρονος Miles θα ήταν εκεί για να τον απολάυσουν στη σκηνή. Έτσι και έγινε λοιπόν!

 

Πέρα όμως από τα χαριτωμένα αδερφάκια - στα οποία και θα επιστρέψουμε - πρέπει να σχολιάσουμε και την απίθανη red carpet εμφάνιση της μαμάς τους!

Το μοντέλο και συγγραφέας βιβλίου μαγειρικής επέλεξε μια πριγκιπική στράπλες, ροζ τουαλέτα από ταφτά. Το φόρεμά της ήταν μια δημιουργία του brand Nicole + Felicia.

 

Στην τελετή ωστόσο την είδαμε με ένα άλλο - εξίσου εντυπωσιακό - σύνολο και ειδικότερα ένα αστραφτερό στενό φόρεμα, συνδυασμένο με φούξια φτερά.

 

 

Ντυμένα κατάλληλα για την περίσταση ήταν και τα παιδιά του ζευγαριού, με τον John Legend να λέει μάλιστα ότι ζήλεψε το ρούχο του γιου του!

Ο τραγουδιστής είχε φορέσει ένα βελούδινο κοστούμι σε μαύρο χρώμα, ενώ ο μικρός Miles εμφανίστηκε με ένα πράσινο σακάκι, παπιγιόν και λευκό πουκάμισο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend)

Δείτε επίσης:

Η αδελφούλα του από πλευράς της ήταν σαν μια μικρή νεράιδα με μια φούστα σε παστέλ αποχρώσεις και ασορτί μπλουζάκι.

Αν κάτι κρατάμε βέβαια από την βραδιά, είναι η απίθανη selfie που τράβηξαν μαζί με την μαμά τους μέσα από το  MGM Grand Casino του Las Vegas, την ώρα που ο μπαμπάς ήταν στη σκηνή για να τραγουδήσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ