Brooklyn Beckham & Nicola Peltz υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο: 380 εκ η περιουσία του γαμπρού - 1,3 δισεκ της νύφης! (βίντεο)

Δεν είναι να απορεί κανείς που το ζευγάρι φρόντισε να κανονίσει τα οικονομικά

Ο Brooklyn Beckham υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με την  Nicola Peltz  λίγες μέρες πριν τον γάμο τους.

Ο μεγαλύτερος γιος της Victoria και του David Beckham έκανε γνωστό τον αρραβώνα του με την 26χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό τον Ιούλιο του 2020 και το νεαρό ζευγάρι αναμενόταν να παντρευτεί πέρυσι. Ωστόσο η πανδημία τους χάλασε τα σχέδια και ο γάμος τους θα γίνει τελικά στις 9 Απριλίου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? (@nicolaannepeltz)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 

Οι πληροφορίες θέλουν τον γάμο του ζευγαριού να είναι υπερπαραγωγή αφού θα σηματοδοτήσει την ένωση μιας από τις πιο διάσημες οικογένειες του Ηνωμένου Βασιλείου με μια ισχυρή -και εξαιρετικά πλούσια - οικογένεια από ΗΠΑ, αφού η 26χρονη είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Nelson Peltz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Broonic_ (@broonic_)

 

Κι αν δεν πιστεύατε ποτέ ότι η περιουσία των Beckhams μπορεί να φαίνεται «μικρή» μπροστά σε αυτή της μέλλουσας γυναίκας του 23χρονου Brooklyn έχουμε να σας πούμε ότι η αξία της οικογένειας του γαμπρού υπολογίζεται στα 380 εκατομμύρια λίρες, ενώ από την πλευρά της νύφης στα 1,3 διασεκατομμύρια!

Έτσι δεν είναι να απορεί κανείς που το ζευγάρι φρόντισε να κανονίσει τα οικονομικά πριν από τον γάμο υπογράφοντας το προγαμιάιο συμβόλαιο.

 

 

Όπως αναφέρει το Hellomagazine.com πιστεύεται ότι το θα παντρευτεί σε ένα από τα παραλιακά σπίτια της οικογένειας Peltz – στο κτήμα του Nelson, αξίας 76 εκατομμυρίων λιρών στο Palm Beach, για την ακρίβεια.  Την ίδια ώρα η Nicola θα φορέσει ένα νφικό Valentino σχεδιασμένο από τον Pierpaolo Piccioli!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ