Σελένα Γκόμεζ: Πως έμεινε 4,5 χρόνια μακριά από το ίντερνετ - ''Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, η μαμά μου ξέρει'' (φωτό - βίντεο)

Παρουσίασε το Wondermind, μια ιστοσελίδα που ετοιμάζει για όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα...

Η Selena Gomez γιόρτασε χθες, το λανσάρισμα της πλατφόρμας ψυχικής υγείας Wondermind και μίλησε για το δικό της ταξίδι, με την ψυχική υγεία. 

Η τραγουδίστρια συναντήθηκε με τη συνιδρύτρια της Wondermind, Mandy Teefey (μητέρα της), για μια συνέντευξη στο Good Morning America αναφέρει το Elle.

"Το να μεγαλώνω στα φώτα της δημοσιότητας, σίγουρα μου έχει διδάξει πολλά", ξεκίνησε να λέει η Gomez.

 

 

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι, ψυχικά, ακριβώς επειδή έκανα τα απαραίτητα βήματα. 

 

 

Θέλω πραγματικά οι άνθρωποι που περνούν δυσκολίες με την ψυχική τους υγεία, να νιώθουν ότι υπάρχει κάποιος που τους καταλαβαίνει.  Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει. Είναι οκ να μην είσαι εντάξει". 

 

 

Επίσης αποκάλυψε πως απέχει από το ίντερνετ εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, αν και πλέον χρησιμοποιεί ξανά τα social media προκειμένου να προσφέρει βοήθεια σε οποιονδήποτε δίνει παρόμοιες μάχες. 

«Δεν είμαι στο ίντερνετ εδώ και τεσσεράμισι χρόνια», αποκάλυψε. «Άλλαξε εντελώς την ζωή μου. Είμαι πιο χαρούμενη, πιο παρούσα. Συνδέομαι περισσότερο με τους ανθρώπους. Με κάνει να νιώθω κανονική». είπε. 

 

 

Η πρώην σταρ της Disney αποκάλυψε επίσης πως διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή το 2020 και εξήγησε πως η κατανόηση της ψυχικής υγείας της είναι «το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο» για εκείνη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ