Ακυκλοφόρητες φωτό της Σάρον Τέιτ βρέθηκαν σε γκαράζ - τραβήχτηκαν 5 χρόνια μετά την άγρια δολοφονία της

Φέρονται να τραβήχτηκαν από τον σύζυγο της συγκάτοικού της

Ακυκλοφόρητες μέχρι σήμερα φωτογραφίες της Σάρον Τέιτ, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από μέλη της οικογένειας Μάνσον, βρέθηκαν σε γκαράζ στην Καλιφόρνια.

Στις εικόνες - που φέρονται να τραβήχτηκαν από τον σύζυγο της συγκάτοικού της τον Μάιο του 1964 - η 21χρονη τότε ηθοποιός και μοντέλο ποζάρει με ένα ένα πράσινο μπικίνι και απολαμβάνει τον ήλιο.

Πέντε χρόνια αργότερα και ενώ βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της θα δολοφονηθεί μέσα στο σπίτι της.

 

 

 

 

Οι φωτογραφίες ανακαλύφθηκαν το 2017 από την Ashley Miller Cabrejas, η οποία είναι η θετή κόρη του Donald Hagen, σύμφωνα με το nypost.com που επικαλείται το South West News Service. Ο τελευταίος ήταν παντρεμένος με την συγκάτοικο της σταρ.

Η Τέιτ ήταν φίλη με την πρώτη σύζυγο του, τη Λόρι (την οποία παντρεύτηκε το 1964) αφού και οι δύο γυναίκες ήταν επίδοξες ηθοποιοί και μοντέλα με καταγωγή από την Τακόμα της Ουάσιγκτον.

Η 46χρονη σήμερα Cabrejas έψαχνε τον εξολισμό για την κάμερά της όταν ανακάλυψε τις φωτογραφίες με την ίδια να λέει ότι ταρβήχτηκαν πριν η Τέιτ γίνει διάσημη.

Η άγρια δολοφονία της Σάρον Τέιτ

Η Σάρον Τέιτ ήταν παντρεμένη με τον Ρομάν Πολάνσκι. Το 1969 το όμορφο μοντέλο και ηθοποιός με τα εκφραστικά μάτια θα δολοφονηθεί από μέλη της οικογένειας Μάνσον μέσα στο σπίτι που μοιραζόταν με τον Γαλλο-Πολωνός σκηνοθέτη, παραγωγό, σεναριογράφο και ηθοποιό.

 

 

 

 

Το φρικτό έγκλημα δεν έγινε αντιληπτό παρά το πρωί της επομένης, από μία γυναίκα που έφτασε στην έπαυλη και αντί άλλου αντίκρυσε μια σειρά από κατακρεουργημένα πτώματα μέσα σε λίμνες αίματος. Λίγο αργότερα, η αστυνομία, την οποία ειδοποίησαν οι γείτονες, ανακάλυψαν την 26χρονη Τέιτ και τον τέως μνηστήρα της, κομμωτή Τζέι Σέμπριγκ, σε ένα από τα υπνοδωμάτια.

Δείτε επίσης: Vintage pics: Ο Ρόμαν Πολάνσκι & η Σάρον Τέιτ στις Χρυσές Σφαίρες το 1968 - Το μοντέλο με το τραγικό τέλος, ο σκηνοθέτης και τα σκάνδαλα

Και οι δύο είχαν πεθάνει από δεκάδες χτυπήματα με μαχαίρι. Θηλιές έσφιγγαν τους λαιμούς τους, ενώ μία μαύρη κουκούλα σκέπαζε το κεφάλι του Σέμπρινγκ. Στον τοίχο πάνω από το πτώμα της άτυχης γυναίκας, κυριολεκτικά σφαγμένη από 16 μαχαιριές, οι δολοφόνοι είχαν γράψει με το αίμα της τη λέξη "pigs" (γουρούνια).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ