Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Χλιδάτος γάμος στο κτήμα των 103 εκ δολ - νυφικό Valentino & διάσημοι καλεσμένοι (φωτό & βίντεο)

Φέρεται να τους κόστισε 4 εκατομμύρια!

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz παντρεύτηκαν κεκλεισμένων των θυρών, το Σάββατο στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, σε μια τελετή που φέρεται να κόστισε 4 εκατομμύρια δολάρια!

Ο 23χρονος γιος της Victoria και του David Beckham έκανε γνωστό τον αρραβώνα του με την 27χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο τον Ιούλιο του 2020 και το νεαρό ζευγάρι αναμενόταν να παντρευτεί πέρυσι. Ωστόσο η πανδημία τους χάλασε τα σχέδια και ο γάμος τους έγινε τελικά στις 9 Απριλίου, στο οικογενειακό κτήμα των Peltz, αξίας 103 εκατομμυρίων δολαρίων! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Başak UA (@eveningmaid)

Πρόκειται για την ένωση μιας από τις πιο διάσημες οικογένειες του Ηνωμένου Βασιλείου με μια ισχυρή - και εξαιρετικά πλούσια - οικογένεια από ΗΠΑ, αφού η 27χρονη είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Nelson Peltz.

Για την ιστορία η περιουσία της οικογένειας του γαμπρού υπολογίζεται στα 380 εκατομμύρια λίρες, ενώ από την πλευρά της νύφης στα 1,3 διασεκατομμύρια!

Επιστρέφοντας ωστόσο στον γάμο η Nicola επέλεξε ένα απίστευτο νυφικό Valentino με μακριά μανίκια, ενώ κρατούσε ένα μπουκέτο με λευκά λουλούδια. Επίσης φορούσε ένα μακρύ πέπλο με λεπτομέρειες από δαντέλα, που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες από το μυστήριο, η 27χρονη ηθοποιός και μοντέλο πέταξε δύο φορές ως τη Ρώμη για να συναντηθεί με τον σχεδιαστή του γνωστού οίκου μόδας Pierpaoio Piccioi στο στούντιο του, ωστε να είναι σίγουρη ότι κάθε πιθαμή του γαμήλιου look της θα ήταν τέλεια.

Τα παρανυφάκια φορούσαν από πλευράς του λευκά φορέματα με μια μαύρη κορδέλα στη μέση, ενώ ένα από αυυτά ήταν και η 10χρονη Harper, η αδελφή του 23χρονου Brooklyn.

Στα λευκά ήταν ντυμένος και ο γαμπρός που πλέον ασχολείται με την μαγειρική και είναι επίδοξος σεφ! Φυσικά το παρών έδωσαν οι γονείς του Victoria και David Beckham, αλλά και τα άλλα δύο αγόρια της οικογένειας, Cruz και Romeo.

 

Η σχδιάστρια μόδας είχε επιλέξει για τον γάμο του μεγάλου της γιου ένα όμορφο μακρύ silk dress σε γρκι - ασημί απόχρωση, ενώ ο άσσος των γηπέδων ένα μαύρο σμόκιν με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Ακόμα στον γάμο παρευρέθηκαν μέλη του συγκροτήματος Spice Girls, η Rocco Ritchie, η Gigi Hadid, η Nicole Richie, η Elizabeth Hurley,  η Gisele Bündchen με τον σύζυγό της Tom Brady, η Serena Williams, η Eva Longoria και η οικογένεια του διάσημου σεφ Gordon Ramsey. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Το ζευγάρι ανέβηκε στη σκηνή που είχε στηθεί στις  20.10 με τους καλεσμένους να τους χειροκροτούν και χόρεψαν τον πρώτο τους χορό ως νεόνυμφοι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ